Carne de porc - valori nutriționale

Carnea de porc este o sursă bună de vitamine din complexul B şi minerale, cum ar fi magneziul, zincul, fierul, fosforul. De asemenea, conţine acid linoleic conjugat, care protejează organismul de apariţia cancerului şi  a bolilor cardiovasculare. Carnea de porc trebuie consumată cu moderaţie, deoarece conţine multe grăsimi.

Descriere Calorii / 100g
Bacon canadian, gătit, prăjit în minim de ulei 146 Kcal
Bacon canadian, nepreparat 111 Kcal
Bacon, prefeliat, cu conţinut redus / scăzut de sodiu, negătit 407 Kcal
Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi marmorate cu bordură (picior, spinare, umăr, şi costiţe de porc), carne slabă cu grăsimi separabile, 216 Kcal
Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi marmorate cu bordură (picior, spinare, umăr, şi costiţe de porc), carne slabă cu grăsimi separabile, gatită 238 Kcal
Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi tranşate (muşchi şi antricot de fripturi), carne slabă cu grăsimi separabile, 177 Kcal
Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi tranşate (muşchi şi antricot de fripturi), carne slabă cu grăsimi separabile, gatită 235 Kcal
Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi tranşate (muşchi şi antricot de fripturi), doar carne slabă separabilă, 144 Kcal
Carne de porc de lucru, proaspătă, amestec de bucăţi tranşate (muşchi şi antricot de fripturi), doar carne slabă separabilă, gătită 211 Kcal
Carne de porc de lucru, proaspătă, diverse categorii (picior, muşchi, spată), doar carne slabă separabilă, nepreparata 134 Kcal
Carne de porc de lucru, proaspătă, porţionată (picior, spinare, şi umăr), doar carne slabă separabilă, gătită 201 Kcal
Carne de porc maturată, jambon, dezosată, cu conţinut scăzut de sodiu, slabă (aproximativ 5 % grăsime), friptă la cuptor 145 Kcal
Carne de porc maturată, bacon, prăjit în minim de ulei, friptă sau sub grill la cuptor, cu cantitate redusă de sodiu 541 Kcal
Carne de porc maturată, jambon, dezosat, cu conţinut scăzut de sodiu, foarte slabă, friptă la cuptor 165 Kcal
Carne de porc maturată, la sare, nepreparată 748 Kcal
Carne de porc maturată, şuncă, cu conţinut scăzut de sodiu, slabă, fiartă 172 Kcal
Carne de porc tocată, proaspătă, 263 Kcal
Carne de porc, cap de piept, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor 162 Kcal
Carne de porc, cap de piept, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată 127 Kcal
Carne de porc, ceafă dezosată degresată, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor 155 Kcal
Carne de porc, ceafă dezosată degresată, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată 128 Kcal
Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), carne slabă cu grăsimi separabile, cu os, fiartă, friptă la cuptor 359 Kcal
Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), carne slabă cu grăsimi separabile, cu os, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor 260 Kcal
Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), carne slabă cu grăsimi separabile, dezosată, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor 247 Kcal
Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), cu os, friptă la cuptor 227 Kcal