Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), carne slabă cu grăsimi separabile, cu os, fiartă, friptă la cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 scăriţă 138
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.018
Acid glutamic g 3.402
Alanină g 1.266
Arginină g 1.354
Histidină g 0.87
Cistină g 0.276
Betaină mg 0.2
Valină g 1.177
Prolină g 0.874
Serină g 0.899
Fenilalanină g 0.869
Glicină g 1.031
Hidroxiprolină g 0.002
Triptofan g 0.275
Treonină g 0.992
Izoleucină g 1.019
Leucină g 1.747
Lizină g 1.955
Metionină g 0.577
Tirozină g 0.761
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.825
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.972
Acizi graşi saturaţi (total) g 10.689
Acizi graşi trans (total) g 0.048
Colesterol mg 91
Macronutrienți
Apă g 48.38
Aport caloric / Energic total kcal 359
Lipide / Grăsimi (total) g 29.46
Proteine g 21.75
Minerale
Calciu mg 25
Cupru mg 0.057
Fier mg 1
Fosfor mg 214
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.003
Potasiu mg 322
Seleniu µg 34.5
Sodiu mg 52
Zinc mg 2.2
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 3.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 1.8
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 1.8
Vitamina A, IU IU 8
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 72
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.82
Vitamina B12 µg 0.76
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.329
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.196
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.726
Vitamina B6 mg 0.419
Vitamina C mg 0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal