Carne de porc, cotlet porţionat în stil rustic (bucăţi late de 3-4 degete), carne slabă cu grăsimi separabile, cu os, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 122
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.393
Acid glutamic g 3.907
Alanină g 1.465
Arginină g 1.648
Histidină g 1.04
Cistină g 0.288
Betaină mg 2.8
Valină g 1.294
Prolină g 1.034
Serină g 1.068
Fenilalanină g 1.063
Glicină g 1.156
Hidroxiprolină g 0.089
Triptofan g 0.304
Treonină g 1.125
Izoleucină g 1.211
Leucină g 2.105
Lizină g 2.275
Metionină g 0.701
Tirozină g 1.013
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.366
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.378
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.311
Acizi graşi trans (total) g 0.052
Colesterol mg 87
Macronutrienți
Apă g 56.32
Aport caloric / Energic total kcal 260
Lipide / Grăsimi (total) g 17.56
Proteine g 25.58
Minerale
Calciu mg 57
Cupru mg 0.114
Fier mg 0.96
Fosfor mg 265
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 344
Seleniu µg 39.5
Sodiu mg 81
Zinc mg 3.41
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 74
Vitamina D (D2 + D3) µg 1.2
Retinol µg 5
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 1.2
Vitamina A, IU IU 17
Vitamina A, RAE µg 5
Vitamina D IU 47
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.532
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.23
Vitamina B12 µg 0.71
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.348
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.497
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.192
Vitamina B6 mg 0.534

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal