10 lucruri care nu trebuie să lipsească din portfardul oricărei femei!

Nu cred că există vreo femeie care să nu aibă măcar un “mini-portfard” în poşetă zi de zi. Fie că eşti adepta mahiajului permanent, fie alegi să te dai doar cu ruj şi mascara, sunt sigură că dacă aş face acum un control al genţii tale aş găsi cel puţin un gloss, o cutiuţă de blush şi o mostră de parfum.
  • Publicat:
10 lucruri care nu trebuie să lipsească din portfardul oricărei femei!

Nu cred că există vreo femeie care să nu aibă măcar un “mini-portfard” în poşetă zi de zi. Fie că eşti adepta mahiajului permanent, fie alegi să te dai doar cu ruj şi mascara, sunt sigură că dacă aş face acum un control al genţii tale aş găsi cel puţin un gloss, o cutiuţă de blush şi o mostră de parfum.

Şi acum că am recunoscut, să vedem ce ar trebui de fapt să avem în geanta noastră zi de zi şi ce nu ar trebui să lipsescă din portfardul unei femei!

O cremă colorată – Orice make-up look de succes are nevoie de fond de ten. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să foloseşti unul neapărat. Dacă nu îţi place să îţi simţi faţa încărcată în fiecare zi dar, cu toate acestea, îţi doreşti un produs care să acopere micile imperfecţiuni şi să dea senzaţia de ten neted, o cremă hidratantă cu puţină culoare, de genul CC Cream, poate fi alegerea ideală!

Anticearcănul – Dacă nu foloseşti deja un anticearcăn, acum ar fi momentul să începi să o faci! Nu există nici un produs mai eficient care să acopere urmele negre de sub ochi dimineaţa şi crede-mă, îţi va fi de mare folos în momentele “critice!

Fardul de obraz – Ştim deja, iubeşti blush-ul neutru, care se “asortează” tenului tău, dar ce zici de un fard de obraz roz pal, care să se asorteze buzelor tale? Nu numai că te va face să pari mai “îmbujorată”, dar îţi va evidenţia pomeţii, ceea ce face orice femeie să arate mai sexy!

Highlighterul – Nu sări peste acest pas al machiajului doar pentru că are rezultate subtile! “Umbrele” luminoase subtile pot avea rezultate incredibile în final! Aplică o linie de creion sau puţină pudră highlighter deasupra obrajilor, în colţurile ochilor, deasupra mijlocului buzei de sus şi în jurul nasului. Vei fi surprinsă de efectele miraculoase!

Mascara – Cu siguranţă nu mai trebuie să-ţi explic ce diferenţă poate face puţină mascara! Pentru a obţine efectul maxim, alege o mascara cu o perie cât mai bună, cum ar fi cele cu peria “împărţită” (o parte cu peri mai deşi şi una cu peri mai rari).

O paletă cu farduri de ochi – Alege acest produs în funcţie de machiajul pe care îl realizezi mai des. Dacă prefer efectul smokey-eyes, alege o paletă de culori închise (gri, negru, alb), iar dacă preferi machiajul mai discret, una de culori pastelate.

Tuşul de ochi – Atunci când îţi doreşti un machiaj mai proeminent, care să îţi scoată ochii în evidenţă, tuşul de ochi este exact ce ai nevoie. Aplică linii lungi şi subţiri, cât mai aproape de marginea genelor.

Rujul “de zi” – Există o diferenţă subtilă între buzele naturale şi cele date cu puţin ruj de un roz pastel. Alege un astfel de ruj în timpul zilei, pentru un rezultat natural dar de efect!

“Culorile tari” – Fie că alegi un ruj extrem de puternic, fie că preferi un fard de ochi într-o culoare metalică, puţină “pată” de culoare nu trebuie să lipsească din trusa ta de machiaj.

Rujul roşu – Ziua, noaptea, sau oricând între, rujul roşu este mereu potrivit! Este, cu siguranţă, un “must-have” al oricărei fete şi nu trebuie, sub nici o formă, să lipsească din trusa ta! Nu se ştie niciodată când ai nevoie de un plus de senzualitate şi ştim deja că rujul roşu e “vedeta”!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”