Află secretul unui posterior care arată impecabil în jeanşi

Ţi se întâmplă uneori să fii înconjurată de funduri perfecte. Oriunde te întorci e câte unul – se urcă într-un taxi, se relaxează pe un scaun de bar etc. Ei bine, doar cu un pic de efort şi multă abstinenţă şi tu stârni invidie.
  • Publicat:
Află secretul unui posterior care arată impecabil în jeanşi

Ţi se întâmplă uneori să fii înconjurată de funduri perfecte. Oriunde te întorci e câte unul – se urcă într-un taxi, se relaxează pe un scaun de bar etc. Ei bine, doar cu un pic de efort şi multă abstinenţă şi tu poţi stârni invidie.

Cel mai bun dos e îmbrăcat mereu într-o pereche de blugi la modă. Blugii la modă au eticheta potrivită, la fel cum cei lipsiţi de calitate şi gust nu au. Dar tocmai asta e ideea – superdosul ţine de blugi. Dezbrăcat, un fund poate arăta ca cele obişnuite, jeanşii însă pot face din el unul la care merită să te uiţi, susţine Mimi Spencer în „101 trucuri pentru o siluetă perfectă”.

Da, nimic pe lume nu-ţi poate pune în valoare bunurile atât de bine ca nişte blugi perfecţi. Sunt cea mai grozavă invenţie dintotdeauna. Dar întrebarea e cum să pui mâna pe această bestie evazivă, perechea perfectă de blugi. Ca în cele mai multe probleme de stil, depinde mult de ce ai; nu poţi spera să fii chiar o frumuseţe doar prin terapia blugilor. Dar poţi maximiza ce posezi. Iată cum:

Probează, probează, probează. Apoi, când găseşti perfecţiunea, cumpără, cumpără, cumpără.

În general vorbind, fundurile mari arată mai mici în blugi croiţi pentru bărbaţi. Invariabil, au mai scurtă distanţa dintre talie şi zona dintre picioare, lucru care minimizează zona acoperită. Blugii cu talie joasă au acelaşi efect iluzoriu.

Bugii Denim au o mare capacitate de a aplatiza burta. O talie situată imediat sub buric reuşeşte, în general, să aplatizeze burta cel mai bine – deşi, totuşi, depinde în întregime de conturul corpului. Dacă ai nevoie să-ţi netezeşti burta, o talie mai înaltă va reuşi să ţină totul sub control, cu ajutorul acestor blugi de încredere. Dacă e nevoie, poartă un top mai lung, să maschezi magia.

În general, blugii pentru femei se îngustează sun genunchi şi se lărgesc spre coapse, fapt care are tendinţa de a-i scurta şi de a conferi un aspect mai voluminos. Alege mai bine nişte blugi drepţi pe picior sau a blugilor uşor evazaţi, cea mai măgulitoare modă feminină, pentru că, garantat, dădeau iluzia unor picioare mai lungi şi a unui fund mai mic. Şi ce poţi cere mai mult de la o pereche de blugi?

Cumpără un număr care stă confortabil pe tine, nu unul care să se lipească de coapsele tale ca un copil în prima zi de grădiniţă.

Cumpără-i lungi şi poartă tocuri. Ceva înălţime în plus este, desigur, cea mai bună metodă să arăţi mai lungă în picioare. Doar cusăturile originale arată acceptabil la tiv, aşa că e mai bine să cumperi o pereche pentru pantofi joşi şi una pentru tocuri.

Dacă ai coapsele mai groase – fereşte-te de blugii ţipători sau decoloraţi pe picior, care nu fac decât să atragă atenţia asupra zonelor neplăcute.

Dacă ai 17 ani şi eşti slabă, poţi purta decolorat. Altfel, cumpără indigo-închis: sunt mult mai potriviţi.

Orice ai alege, fii foarte atentă la buzunarele din spate, care vor altera dimensiunea fundului, conducând privirea într-o anumită direcţie: croiala genială a nemuritorilor Levi 501S avea în plus nişte cusături în formă de V, care dădeau iluzia unui fund mai mic, mai graţios. Cu siguranţă, asta e cea mai mare şi mai ascunsă dorinţă a unei fete, nu?

Odată ce ţi-ai cumpărat blugii de vis, poartă-i des. Trebuie să îi porţi ca pe un fel de declaraţie de stil, nu ca pe ceva banal şi plictisitor. Şi mai bine, poartă-i pe cei mai mulaţi, mai ales dacă te simţi grasă (fă-o acasă, dacă nu ai curaj în public) – nimic nu te va ţine departe de bucata aia de plăcintă ca blugii ăştia.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”