Bikini body in 14 pasi

Pregatirile de vacanta au intrat in linie dreapta si, o data cu ele, creste exponential interesul pentru toate lucrurile pe care nu ai avut timp sa le faci de-a lungul anului. In top domina interesul pentru schimbarea spectaculoasa de look. Daca te grabes
  • Publicat:
Bikini body in 14 pasi
Bikini body in 14 pasi

Incepe cu detoxifierea
Orice program de infrumusetare trebuie sa inceapa cu o usoara curatare a organismului pentru ca, deseori, imperfectiunile din exterior au cauze interne. Le putem corecta sau elimina daca reducem consumul de grasimi, dulciuri si alcool, daca facem mai multe exercitii fizice pentru accelerarea circulatiei si daca avem grija sa bem cel putin doi litri de apa pe zi.

Ofera stralucire tenului!
Se fac de regula tratamente de curatare, seboregulatoare, de tonifiere, antirid. Toate respecta aceiasi pasi: demachiere, gomaj, expunere la aburi, extractie, ionizare pentru sterilizare, masti, fiole calmante si nutritive, masaj (drenaj, tonifiere, relaxare), crema finala. Mastile se aleg in acord cu tenul si varsta, iar fiolele in functie de problema (ten iritat, deshidratat, seboreic etc.). Mare succes au tratamentele din linia caviar pentru ca sunt foarte nutritive si nu se folosesc doar ca antirid, ci si ca hidratant, avand o baza mai densa. Pentru fata in sezonul de vara nu se mai aplica peeling-uri chimice sau lumina inalt pulsata, indiferent de cat de „blande” sau de „usoare” sunt. In urma unui tratament cosmetic reusit, trebuie sa ne asteptam la o senzatie de bine si relaxare, la o fata care respira. Finetea unui astfel de tratament este tehnica buna de masaj. Un drenaj al toxinelor este punctul-cheie al sanatatatii pielii.

Descopera-ti o piele de catifea!
Gomajul este obligatoriu pentru ca pielea noastra sa straluceasca. Miscarile ferme insotite de folosirea tratamentelor speciale de gomaj de pe piata imbunatatesc circulatia, cresc gradul de oxigenare a pielii si stimuleaza eliminarea toxinelor. In acelasi timp, exfolierea stratului cornos al pielii este primul pas spre un tegument care radiaza energie si prospetime. Gomajul se face obligatoriu pentru a ne bronza uniform si tot obligatorie, daca vrem sa mergem la soare, este adaptarea. Se face in solar sau la soare, la orele diminetii sau serii, prin expuneri scurte 5, 7, 10, 15 minute, spatiate la 2, 3 zile.

Rasfata-ti corpul!
Fiecare persoana are propriile necesitati, dar vitaminele majore A, C, E si acizii grasi esentiali trebuie sa existe in orice crema sau lapte de corp. Cel mai puternic emolient este ureea. Si daca, la toate acestea, adaugi un masaj ferm cu o crema anticelulitica, trupul tau va starni admiratie si invidie.

Ingrijeste-ti parul cu blandete!
Parul se protejeaza prin vopsire blanda si prin folosirea mastilor. Nu este adevarat ca spalarea rara este benefica. Traim in multa poluare si in fum de tigara, iar amestecul de praf si noxe este extrem de periculos pentru par. Acesta se spala de cate ori este nevoie cu sampon soft, chiar de copii.

Elimina transpiratia excesiva!
Daca transpiram excesiv, putem apela la antiperspirante si la keratoliticele dermatologice. Sunt diferite de cele din magazinele de cosmetice prin concentratiile mai mari ale substantelor active. In plus, putem sa apelam la tratamentele injectabile cu toxina botulinica. Acestea inhiba glandele sudoripare si au efect maxim in axila sau in palme.

Obtine un pigment de invidiat!
Daca vrem sa evitam suta la suta riscurile solarului si cele ale expunerii la soare, putem apela la autobronzate performante. Acestea sunt pe baza de dihidroxiacetona, substanta care ajunge in straturile superficiale ale pielii si o coloreaza la contactul cu lumina naturala. Extrem de eficiente pentru a obtine o culoare frumoasa, fara atingerea de ultraviolete, sunt lotiunile de corp Johnson’s Adult Holiday Skin Lotiune de corp Light (tonuri mai pale) si Johnson’s Holiday Skin Lotiune de corp Medium (tonuri mai intense). Daca le folosim zilnic, putem avea pielea hidratata si vom obtine o bronzare treptata, vizibila dupa doar 2-3 zile de la prima aplicare pe piele.

Ziua dinaintea plecarii in vacanta:

·          Multe lichide pentru a scapa de cearcane
·          Cel putin o ora de somn la pranz
·          Nu se folosesc masti, creme sau farduri noi, pentru a evita o alergie
·          Nu te epilezi cu o zi, ci cu doua inainte de plecare
·          Un gomaj dintr-un albus de ou cu zeama de lamaie si malai negrisat timp de 15 minute, te speli cu apa rece, apoi te masezi cu amestecul de galbenus la care adaugi si o lingura de miere inca 15 minute
·          Pentru ochi, adevarate minuni fac compresele reci cu ceai verde
·          Cat mai putine tigari, fara alcool, nu mancam prea gras, dar nici nu incepem cu o zi inainte de concediu o dieta hipocalorica

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Incearca noile tehnici de depilare
Incearca noile tehnici de depilare
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân