Cristi Pascu te învaţă 7 coafuri rapide pentru când eşti pe fugă

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu ne oferă şapte variante de coafuri care pot fi realizate acasă, atunci când suntem pe fugă şi nu avem timp să ajungem la salon pentru a ne lăsa pe mâinile specialiştilor.
  • Publicat:

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu ne oferă şapte variante de coafuri care pot fi realizate acasă, atunci când suntem pe fugă şi nu avem timp să ajungem la salon pentru a ne lăsa pe mâinile specialiştilor.

Aceste şapte trucuri sunt rapid de realizat şi ne ajuta sa aratam perfect încă de la prima oră a dimineţii fără să petrecem mai mult de trei minute în faţa oglinzii.

1. Bucle lejere

Este coafura cea mai rapidă pentru părul lung sau mediu. Aveţi nevoie de un ondulator gros şi puţină îndemânare. Luaţi suviţe groase de păr şi ondulaţi-le preţ de câteva secunde. La final, pieptănaţi părul stând cu capul în jos, aplicaţi fixativ şi coafura e gata.

2. Coada împletită

Trendul cozilor împletite este din nou în voga datorită vedetelor de la Hollywood. Faceţi o cărare într-o parte, împărţiti coada în trei şuviţe pe care le împletiţi. Nu vă faceţi griji dacă nu sunteţi specialiste în împletituri. Nu se mai poartă coafurile perfecte!

3. Cocul de balerină

Sună mai complicat decât este. Tapaţi părul la rădăcina, îl pieptănaţi şi apoi răsuciţi coada până se formează un coc simplu. Îl prindeţi cu ajutorul unor ace speciale sau cu ajutorul unui elastic în cazul în care simţiti că nu e suficient de bine fixat.

4. Nodul neglijent

Este una dintre cele mai simple coafuri, dar cu un efect uimitor. Finisaţi părul la rădăcină, uşor tapat sau simplu, împărţiţi părul în două şuviţe egale pe care le înnodati pur şi simplu. În cazul unui păr cu firul gros, e indicat să prindeţi părul pe interior cu un ac special.

5. Bobul fals

Dacă aveţi părul lung, dar simţiţi nevoia de o schimbare din când în când, puteţi încerca bobul fals.
Formaţi o coadă pe care o prindeţi cu un elastic la baza inferioară a părului. Rotiţi apoi spre interior şi folosiţi câteva ace pentru a fixa părul pe ceafă. Are un efect spectaculos şi este o soluţie bună mai ales cand vă doriţi o tunsoare, dar nu sunteţi suta la sută hotărâte.

6. Părul ciufulit

Când părul este mai scurt, opţiunile sunt limitate. Ondulatorul vă poate salva însă şi în această situaţie. Formaţi cărarea într-o parte, după care ondulaţi părul în bucle lejere pe care le “ciufuliţi” apoi cu ajutorul unei creme de styling.

7. Părul ud

Părul ud se poartă şi anul acesta şi nu doar pe covorul roşu. Folosiţi o perie şi o cantitate generoasă de gel pentru un look avangardist. Piepatănaţi bine părul la bază, indiferent de lungime, iar apoi aplicaţi gelul din abundenţă. Nu vă fie teamă că vă distruge părul. Cât timp nu devine un obicei zilnic, firul de păr este în siguranţă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân