Epilare eficientă şi definitivă cu laser, fără durere

Tratamentul de epilare definitivă cu aparatul Soprano Ice este unul revoluţionar şi se bazează pe lumină laser, ţintind distrugerea tuturor tipurilor de fire de păr.
  • Publicat:
Epilare eficientă şi definitivă cu laser, fără durere

O noua metoda de epilare definitiva a aparut curand pe piata noastra, iata pe scurt in ce consta acesta.

Tratamentul de epilare definitivă cu aparatul Soprano Ice este unul revoluţionar şi se bazează pe lumină laser, ţintind distrugerea tuturor tipurilor de fire de păr. Este o soluţie elegantă şi modernă pentru îndepărtarea părului nedorit.
Este o metodă rapidă, fără durere, potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea bronzată.

Rezultatele se văd de la primele şedinţe şi se păstrează timp îndelungat, iar sistemul de răcire integrat face din epilarea cu Soprano Ice o procedură sigură şi comfortabilă.

Reducerea permanentă a pilozităţii cu ajutorul laserului este o opţiune de ultimă tehnologie, bazată pe studii clinice, recomandată atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Lumina este transmisă prin laser către rădăcina firului de păr. Aceasta este încălzită la 45 de grade celsius, astfel distrugându-se foliculul şi sigilând capilarele, în aşa fel încât să nu se mai formeze alt fir de păr. Laserul nu afectează ţesutul din jur, iar întreaga operaţiune este nedureroasă. 

„Înainte de a începe o şedinţă Soprano Ice trebuie să descoperim  obiectivele de frumuseţe ale clientului, să-i explicăm tehnologia şi să  completăm fişa acestuia. Durata unei şedinţe diferă în funcţie de zona pe care vom lucra. Soprano Ice este un echipament avansat care are sistemul de răcire integrat, ceea ce uşurează considerabil procedura. Pacientul poartă ochelari special creaţi pentru comfortul său.
Totul începe cu un test prin care ne asigurăm că pacientul raspunde pozitiv la tratament. Înainte de începerea procedurii  în sine, îndepărtăm prin radere părul de pe suprafaţa de lucru, aplicăm gel şi lăsăm tehnologia ALMA să lucreze. După îndepărtarea gelului eco se aplică o cremă cu protecţie SPF.” ne explică Dr. George Vasilescu, specialist anti-aging Columna Esthetic.

Epilarea permanentă cu Soprano Ice se poate face pentru toate suprafeţele corpului şi ale feţei. După folosirea acestui aparat, ce are o acţiune mult mai uşoară şi mai plăcută decât epilarea cu ceară, pielea nu prezintă nicio iritaţie, rămânând foarte fină la atingere.

Pentru ca epilarea să fie eficientă, o persoană are nevoie  de 6-8 şedinţe (deoarece firele de păr cresc în etape diferite), în funcţie de zona vizată. Pe parcursul şedinţelor se recomandă să nu se facă epilare prin tehnici de smulgere a firului de păr sau să existe expunere la soare.

„Tehnologia de la Soprano ICE este foarte avansată şi permite efectuarea tratamentelor pe orice tip de piele. Bineînţeles, nu vom lucra pe un ţesut lezat sau pe o femeie însărcinată. Epilepsia declanşată la lumină este de asemenea o contraindicaţie, precum şi cancerul activ sau tratamentele medicamentoase fotosensibile” afirmă Dr. George Vasilescu,.

Un lucru esenţial în epilare definitivă este  să alegeţi calitatea atunci când vine vorba de sănătate şi frumuseţe. Dr. Vasilescu ne averizează că este foarte important ca atunci când alegem epilarea IPL să ne asigurăm că aparatul este produs de o companie de renume, are rezultate susţinute clinic, există procedură de răcire, iar clientul beneficiază de consiliere  de specialitate şi astfel poate alege tehnologia sigură, fără durere, rapidă şi cu rezultate garantate.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Secretele unei pieli sănătoase
Secretele unei pieli sănătoase
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân