Frumoasa cu bani putini

  • Publicat:
Frumoasa cu bani putini
Frumoasa cu bani putini

Vrei sa arati de milioane, insa bugetul tau nu are nici pe departe atatea zerouri? Nu e cazul sa disperi, le vei ajunge din urma pe frumoasele care investesc toata averea lor si a sotilor (iubitilor, amantilor) in aspectul lor, fara prea multe eforturi. Nu trebuie decat sa fii inteligenta!

1. Nu-ti permiti sa-ti refaci manichiura la salon ori de cate ori se strica? Nicio problema, poti sa o repari si singura. Acopera zonele in care ti-a sarit lacul, fie cu lac in aceeasi culoare, fie cu un abtibild special pentru unghii.

 

2. Cumpara produsele de tip 3in1: cea mai cunoscuta formula este ruj/fard pentru pleoape/fard pentru pometi.

 

3. Cumpara-ti cutiute de farduri care contin mai multe culori. Este mult mai eficient sa cumperi patru tonuri deodata, decat unul singur.

 

4. Spala periuta de la un mascara vechi si foloseste-o drept despartitor pentru gene!

 

5. Par foarte uscat? Iata o masca pe care o poti gasi la tine in casa: intinde o lingura de ulei de masline pe toata suprafata parului, infasoara-l intr-un prosop si, dupa 20 de minute, spala-l cum o faci de obicei. Vei straluci ca o diva!

 

6. Foloseste mostrele din reviste sau de la beauty-shopuri. De multe ori sunt chiar mai eficiente decat produsele in sine.

 

7. Vaneaza ofertele! Magazinele se intrec in a oferi clientilor gratuit produse la achizitionarea altora. Platesti unul, primeste doua sau trei.

 

8. Pastreaza-ti creioanele de ochi si de buze in frigider: mina se va intari si nu se va mai rupe atunci cand o ascuti.

 

9. Inmoaie in apa discheta demachianta inainte sa o imbibi cu lotiune pentru indepartarea machiajului. In acest fel economistesti demachiantul.

 

10. Culoarea fardului pentru pleoape si cea a dermatografului pot fi intensificate daca sunt aplicate umed.

 

11. Cremele hidratante cu efect usor autobronzant sunt prea scumpe? Adauga in crema ta o cantitate mica de fond de ten, iar pielea ta va arata ca o piersicuta.

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Palarii extravagante
Palarii extravagante
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”