Lenjerie intimă XXL! Pentru că sexy nu înseamnă skinny!

Intră în Galeria FOTO şi vezi câteva modele de lenjerie intimă plus size, care vin turnate pe modelele nu tocmai skinny, dar care emană mai multă feminitate decât o cameră plină de modele Victoria's Secret!
  • Publicat:

Cine spune că trebuie să arăţi ca un model ca să fii şi să te simţi sexy? Şi cine spune că nu poţi să fii senzuală decât dacă ai 90-60-90 (chiar mai puţin după ultimele standarde)?

Clişeul femeilor incredibil-de-skinny a început demult să facă „victime” printre femei de toate vârstele, căci cine nu-şi doreşte să fie frumoasă, sexy, senzuală, dorită?

Dar trebuie să uiţi de acest stereotip! Frumuseţea vine din interior! Şi nu, nu spun că ar trebui să nu mai mergi la sală şi să mănânci shaorma de patru ori pe zi. Spun doar că poţi să fii frumoasă şi fără să fii piele şi os şi, cu siguranţă, poţi să fii sexy indiferent de câţi centimetri măsoară talia ta!

Dacă nu te-am convins, intră în Galeria FOTO şi vezi câteva modele de lenjerie intimă plus size, care vin turnate pe modelele nu tocmai skinny, dar care emană mai multă feminitate decât o cameră plină de modele Victoria’s Secret!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân