(P) Descoperă beneficiile unui ten sănătos cu Kitul Anti Imperfecţiuni de la Ferero Organics

Dermocosmeticele Fereto Organics conţin extract bio din planta Aloe Vera adusă special din Madagascar
  • Publicat:
(P) Descoperă beneficiile unui ten sănătos cu Kitul Anti Imperfecţiuni de la Ferero Organics

Dermocosmeticele Fereto Organics conţin extract bio din planta Aloe Vera adusă special din Madagascar. Planta Aloe Vera, crescută în mod natural în zona tropicală, are puteri extraordinare de regenerare şi reparare a pielii.

Dermocosmeticele Fereto sunt disponibile online pe www.fereto.ro 

Kitul Anti Imperfecţiuni pentru ten gras conţine Peelingul Skin Correction şi Hydra Mat Botanical.

Skin Correction este o masc[ cu acizi din fructe care ajută la reînnoirea pielii. Aceasta îmbunătăţeşte radical aspectul pielii, minimizând în acelaşi timp dimensiunea porilor. Masca pe baza de acizi din fructe, papaya, vitamina E naturală şi aloe vera ajută la regenerarea pielii.

Hydra Mat Botanical este o crema specială, care reduce excesul de sebum din zona T, elimină coşurile încă din faza incipientă, matifiază şi conferă tenului un aspect uniform. În plus, Hydramat Botanical poate fi folosită şi ca baza de machiaj.

Crema conţine ingrediente naturale, binecunoscute pentru beneficiile pe care le oferă pielii. Apa de rozmarin curaţă tenul de impurităţi, destupând porii şi stimulând microcirculaţia. Acest ingredient 100% natural este astringent şi ajută la eliminarea punctelor negre încă din primele zile ale apariţiei lor.

Extractul de Aloe Vera, pe care îl regăsim în compoziţia cremei Hydramat Botanical, curaţă pielea, o lasă mai proaspătă, îi conferă un aspect mat, având în acelaşi timp şi proprietăţi antibacteriene şi prevenind apariţia altor coşuri.

Pentru fabricarea produselor Fereto se folosesc doar ingrediente naturale, de înaltă calitate, din surse organice controlate: extracte din plante, vitamine preţioase, agenţi activi din mare şi ingredienţi hidratanţi. Metodele moderne de producţie şi ultimele inovaţii tehnologice în domeniu asigură procesarea atentă a acestor substanţe delicate.

Dermocosmeticele Fereto Organics sunt create de echipele de dermatologi şi cercetători chimişti, într-unul dintre cele mai mari laboratoare de formulări cosmetice din Franţa. Produsele Fereto Organics sunt atestate de Institutul Qualite France şi nu conţin silicon, parabeni, propilen glicol, uleiuri minerale, etanolamine şi ftalati.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”