Top 10: Cele mai bune produse pentru ingrijire

  • Publicat:
Top 10: Cele mai bune produse pentru ingrijire
Top 10: Cele mai bune produse pentru ingrijire

Toate ne dorim sa fim “la moda” dar problema e ca nu ne permitem intodeauna sa aruncam banii pe cele mai trendy “toale” si de aceea trebuie sa compensam intr-un fel.
Cum? Foarte simplu! Avand grija de corpul nostru pentru ca un lucru este sigur, un trup frumos nu va fi niciodata "out of fashion".

 

Cele mai bune remedii pentru o piele sanatoasa, un ten luminos si un par de invidiat sunt la indemana oricui. Trebuie doar sa ascultam sfaturile bunicii si sa le punem in aplicare.

Iata deci ce nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de infrumusetare:

1.Uleiul de masline are o larga intrebuintare, fiind un ingredient de baza in preparatele culinare dar si in crearea produselor cosmetice. Foarte bogat in vitamine, minerale si proteine acest ulei este un izvor de sanatate si uimeste prin proprietetile sale emoliente si fortifiante. Poate fi intrebuintat pentru tonifierea si catifelarea pielii, in tratamentele pentru par dar si in tratarea unghiilor.

Deci inainte de a da banii pe produse scumpe incearca uleiul de masline si in felul acesta nu numai ca vei economisi bani dar vei vedea ca aceasta solutie este mult mai eficienta.

2. Mierea de albine este cel mai bun hidratant natural, are actiune antiiritanta fiind un remediu excelent pentru pielea uscata. Trebuie insa sa ai in vedere ca nu orice miere functioneaza, aceasta trebuie sa fie 100% naturala.

Pentru o exfoliere perfecta si o hidratare completa specialistii recomanda sa te folosesti de proprietatile terapeutice ale mierii de albine de cel putin doua ori pe saptamana.

Deoarece frigul este agresiv pentru piele, par si buze, mierea de albine este solutia cea mai ieftina si eficienta care te ajuta sa te simti frumoasa in orice anotimp.

Deci nu sta pe ganduri si rasfata-te saptamanal cu retete pe baza de miere de albine!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Curata-ti pielea prin exfoliere
Curata-ti pielea prin exfoliere
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”