Un truc de beauty din Islanda pentru o piele luminoasă

Cuburile cu petale de flori sau plante aromatice sunt un mod simplu şi natural de a revigora ritualul tău zilnic de frumuseţe.
  • Publicat:
Un truc de beauty din Islanda pentru o piele luminoasă

Buze mai roşii obţinute cu ajutorul cireşelor sau a sfeclei, blush din gălbenele sau ape tonice din urzici şi muşeţel, sunt doar câteva dintre modurile în care natura ne ajută să arătăm mai bine. Cuburile cu petale de flori sau plante aromatice sunt un mod simplu şi natural de a reîmprospăta ritualul tău zilnic de frumuseţe.

În Islanda, folosirea petalelor de flori şi a plantelor aromatice în cuburi de gheaţă face parte din ritualurile de zi cu zi folosite pentru micşorarea porilor, reducerea inflamaţilor şi un ten mai luminos. Pentru aceste cuburi poţi folosi petale de trandafir, frunze de busuioc, pătrunjel, salviel, lavandă sau roiniţă. Cea mai bună parte a acestei obicei de beauty este că le poţi urma cu uşurinţă, chiar la tine acasă. Dacă ai la dispoziţie câteva frunze de mentă, trandafiri sau orice alte plante aromatice poţi încerca acest truc!

Ai nevoie de o formă pentru cuburi de gheaţă, 235 ml de apă de trandafiri, petale de trandafiri uscate, 3 picături de ulei de trandafir, 235 ml de apă distilată, 120 ml de suc de aloe vera. Amestecă toate aceste ingrediente într-un bol, amestecă uşor şi apoi toarnă lichidul în forma pentru cuburi. Pune în fiecare compartiment petale de flori sau fruze de plante aromatice la alegere înainte de a pune forma la congelator. Aşteaptă până amestecul îngheaţă şi poţi scoate cuburile.

Scoate câte un cub şi masează uşor tenul şi gâtul, dând atenţie în mod special pleoapelor şi nasului. După acest masaj, foloseşte o apă florală (de trandafir, muşeţel sau lavandă). Tenul tău va arăta mai hidratat şi luminos!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân