Antje Utgaard, copia perfectă a actriţei Kate Upton, face ravagii pe Instagram

O nouă zeiţă fură minţile bărbaţilor pe Instagram! Se numeşte Antje Utgaard şi este numită de revista Playboy copia fidelă a nu mai puţin fabuloasei Kate Upton.
  • Publicat:

O nouă zeiţă fură minţile bărbaţilor pe Instagram! Se numeşte Antje Utgaard şi este numită de revista Playboy copia fidelă a nu mai puţin fabuloasei Kate Upton. 

Urmărită de peste 1 milion de fani pe reţeaua de socializare Instagram, blonda focoasă aprinde imaginaţia multor bărbaţi şi stârneşte invidii în rândul persoanelor de sex feminin postând imagini şi clipuri video incendiare. Tânăra este pasionată de fitness şi makeup şi le împărtăşeşte fanilor ei multe trucuri utile. 

Antje este născută în Wisconsin şi a studiat marketinul şi relaţiile internaţionale, dar se declară mai degrabă îndrăgostită de dans. Ea s-a mutat recent în Los Angeles, unde o aşteaptă o carieră prolifică în modelling.

O puteţi urmări pe contul ei de Instagram, dar vă puteţi delecta şi cu câteva imagini incediare adunate în galeria foto de mai jos!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: