Câte calorii arzi dansând kizomba?

Kizomba, o premieră în România, este un stil de dans originar din Angola anilor ’90, fiind inspirat din mişcările senzuale de samba şi cu un ritm lent, dar extrem de romantic.
  • Publicat:
Câte calorii arzi dansând kizomba?

Xonia doar ce a anunţat cea de-a doua colaborare internaţională şi a lansat piesa „Dancing Kizomba“, în colaborare cu Alx Veliz!

Kizomba, o premieră în România, este un stil de dans originar din Angola anilor ’90, fiind inspirat din mişcările senzuale de samba şi cu un ritm lent, dar extrem de romantic. Totodată, kizomba contribuie minunat la modelarea siluetei tale! Mişcările autentice împrumutate din ritmul de samba te provoacă să te unduieşti senzual, în sus şi în jos, să îţi mişti încet bazinul şi să îţi legeni seducător şoldurile, păstrând în tot acest timp genunchii flexibili. Aceste tehnici de dans provoacă organismul să depună efort fizic, astfel că poţi pierde până la 250 de calorii dansând o singură rundă de „Dancing Kizomba“! În plus, şi specialiştii confirmă că noul stil de dans face minuni cu silueta ta! “Kizomba este un dans cu un ritm foarte rapid şi de mare rezistenţă!”, accentuează Oana Munteanu, medic nutriţionist. “Reprezintă soluţia ideală pentru cei care doresc să îşi accelereze metabolismul şi să piardă în greutate. Această formă de dans angajează muşchii coapsei, abdomenul şi muşchii fesieri, oferind un antrenament eficient pentru întreg corpul şi o ardere de 250 kcal/h!”, încheie specialistul.

În plus, kizomba poate fi dansat ideal şi în pereche, cu cei doi parteneri mişcându-se delicat, dar totuşi ferm şi punând perepeat piesa „Dancing Kizomba“, care spune povestea dintre o femeie şi un bărbat care se îndrăgostesc prin intermediul frumuseţii dansului.

Poţi vedea şi tu cum se dansează kizomba în cel mai recent videoclip al Xoniei în colaborare cu Alx Veliz, „Dancing Kizomba”. Xonia a luat cursuri de kizomba timp de câteva luni înainte, pentru a stăpâni impecabil noul dans care face furori în întreaga lume!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: