Coafuri de vedete: blonde care iubesc rozul…în păr!

Primăvara a venit! Şi ce altă schimbare mai vizibilă şi benefică pentru o reinventare decât schimbarea coafurii şi a culorii părului.
  • Publicat:

Primăvara a venit! Şi ce altă schimbare mai vizibilă şi benefică pentru o reinventare decât schimbarea coafurii şi a culorii părului.

Blondele celebre de la Hollywood, fie că vorbim de actriţe, top modele sau cântăreţe au optat pentru un roz mai mult sau mai puţin discret în podoaba capilară. Culorile puternice sunt atuul oricărei vedete care îşi doreşte cu orice preţ să iasă în evidenţă.

De la idolii noii generaţii – Rita Ora, Katy Perry, Kesha – până la femei mai experimentate în ale stilului – Sienna Miller, Nicole Ritchie, Kate Hudson şi până la doamna Helen Mirren, rozul pare să prindă aripi.

Fie că e vorba de mult iubita nuanţă strawberry blonde, fie că e vorba de câteva şuviţe roz, fie că e vorba de un ton discret de căpşună aruncat într-un păr vopsit în auriu, alb, platinum sau şaten, vedetele par să iubească această culoare ce ne duce cu gândul la milkshakeurile de vară.

Eşti pregătită să încerci ceva mai colorat? Inspiră-te din galeria foto de mai jos!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: