Jennifer Nicole Lee, mămica Miss Bikini – povestea celor 28 de kilograme date jos după naştere

Este supranumită "Steve Jobs în bikini", are propriul brand de costume de baie, numeroase cărţi despre nutriţie şi sport, 38 de ani şi doi copii la purtător - doamnelor şi, mai ales, domnilor, ea este Jennifer Nicole Lee, puţin sau deloc cunoscută pe meleagurile noastre, dar extrem de apreciată în America, tărâmul tuturor posibilităţilor.
  • Publicat:

Este supranumită „Steve Jobs în bikini”, are propriul brand de costume de baie, bărbaţi la picioare, numeroase cărţi despre nutriţie şi sport, 38 de ani şi doi copii la purtător – doamnelor şi, mai ales, domnilor, ea este Jennifer Nicole Lee, puţin sau deloc cunoscută pe meleagurile noastre, dar extrem de apreciată în America, tărâmul tuturor posibilităţilor. Dar Jennifer nu este tocmai mama model standard pe care toţi o ştim – cea care împinge la cărucior de dimineaţa până seara, cea care stă în parc cu alte mămici, povestind despre diversificarea alimentară, ori cea care uită să meargă la coafor ori la sala de sport.

Nu, Jennifer este exact opusul.

Regina fitnessului american are însă o poveste tare interesantă. Nu a fost întotdeauna o femeie cu forme perfecte, aşa cum o puteţi admira în GALERIA FOTO de mai jos.

Jennifer ajunsese după cea de-a doua naştere la 80 de kilograme, lucru ce a pus-o pe gânduri serios.
Însă, cu multă ambiţie, exerciţii fizice executate corect şi o alimentaţie ca la carte, a reuşit să dea jos nu mai puţin de 28 de kilograme. Drept dovadă stă o imagine postată de divă pe contul ei de Facebook, dar şi pe numeroasele cărţi şi DVD-uri pe care femeia le-a publicat spre a ajuta şi alte doamne dolofane.

Vă întrebaţi care-i treaba cu acele costume de baie minuscule în care este surprinsă diva de către paparazzi? Ei bine, despre acestea Jennifer Nicole spune „Not as tiny as a Brazilian bikini bottom, but not as big as the American cut. I’ve combined the best of both worlds”. Pe româneşte, nici tanga, nici regular. Diva a ales „calea de mijloc”  iar slipul a devenit rapid un fashion item dorit de multe iubitoare de fitness care vor să îşi scoată în evidenţă trupul perfect sculptat.

Într-un interviu acordat unei publicaţii pentru bărbaţi, Jennifer mărturiseşte care sunt cele trei lucruri la care a renunţat pentru a ajunge la silueta perfectă şi o carieră de succes. Astfel, ea spune că a trebuit să se debaraseze în primul rând de oamenii negativişti din jurul ei, a renunţat apoi la a se mai plânge şi victimiza şi a adoptat deviza „nu lăsa pe mâine ce poţi face astăzi!”.

Jennifer le oferă şi un sfat domnilor care nu ştiu cum să-şi convingă partenerele să mai dea câteva kilograme jos.

„Nu trebuie să îi spui: >. În schimb, poţi avea o altă abordare de genul: spune Jennifer.

Dieta Jennifer Nicole Lee

În cartea sa, intitulată „The mind, body and soul diet”, Jennifer oferă câteva sfaturi preţioase doritoarelor de diete care chiar funcţionează. 

În primul rând, ea subliniază că zahărul este principala cauză a obezităţii şi ar trebui să renunţăm la a mai consuma dulciuri şi alte alimente aşa-zise sănătoase care conţin zahăr, cel numit şi otrava dulce. Recomandă, în schimb, consumul de fructe proaspete, sucurile naturale, dar nu cele din comerţ, ci acelea făcute acasă (fructe date prin blender) şi iaurturile naturale cu bucăţi de fructe. 

Cât despre consumul de carbohidraţi, Jennifer nu este de acord cu excluderea completă a acestora din alimentaţie. Însă recomandă sursele de carbohidraţi sănătoşi, cum ar fi cerealele integrale, orezul brun, pâine şi pastele integrale şi legumele, în special broccoli, care poate fi gătit în numeroase feluri şi poate avea un gust delicios, fără un aport semnificativ de calorii.

De asemenea, Jennifer recomandă consumul de băuturi care conţin cafeină, precum cafeaua sau ceaiul verde, pentru a accelera metabolismul şi pentru a avea energie.

Şi, nu în ultimul rând,  fii încrezătoare, nu te lăsa dezarmată de cifrele de pe cântar, chiar dacă tragi tare la sală iar greutatea nu se schimbă cu nimic o anumită perioadă. Aşadar, nu vă lăsaţi bătute, faceţi mişcare şi păstraţi-vă ambiţia: scopul e mai important decât plăcerea de scurtă durată a unei tentaţii culinare!

Miss Bikini a apărut în peste 40 de publicaţii, a participat în emisiunea celebrei Oprah Winfrey, unde le-a încurajat pe viitoarele şi proaspetele mămici să ia atitudine, să se pună întotdeauna pe primul loc, să îi urmeze exemplul şi să nu se resemneze în povara kilogramelor în plus şi a lipsei de energie. 

Mai jos, un VIDEO exemplificativ în care Jennifer ne arată în ce constă un antrenament la sala de forţă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: