Vedete care au slăbit spectaculos: care e secretul lor?

Mulţi cred că vedetele au lumea la picioare şi că viaţa lor este fantastică. Ei bine, când vine vorba despre siluetă toată lumea trebuie să fie atentă la cum o menţine.
  • Publicat:
Vedete care au slăbit spectaculos: care e secretul lor?

Mulţi cred că vedetele au lumea la picioare şi că viaţa lor este fantastică.

Ei bine, când vine vorba despre siluetă toată lumea trebuie să fie atentă la cum o menţine.

Şi să muncească din greu când trebuie să slăbească. Ele au reuşit!

Jessica Simpson

A uimit pe toată lumea cum a slăbit 30 de kg după ce a născut a doua oară. A făcut sport de 3, 4 ori pe săptămână la sală, a făcut yoga, înot şi zi de zi s-a plimbat timp de o oră. În ceea ce priveşte dieta, cu ajutorul unui specialist şi-a constituit un regim bazat pe smoothie-uri pe bază de fructe, legume, seminţe, pudră proteică şi a redus porţiile de mâncare.

Nu au lipsit nici peştele slab, omleta din albuşuri, nucile, friptura la grătar. Însă pentru nunta din iulie, a vrut să impresioneze total audienţa.

Aşadar, cu două săptămâni înainte a apelat la o dietă vegetariană şi mult sport. A afişat picioare şi braţe subţiri şi perfect tonifiate – numai bune de imortalizat în fotografiile ce au făcut înconjurul lumii.

Jennifer Lawrence

Deşi, Jennifer declara că îşi asumă rolul de “obeză” a Hollywoodului, iată că şi ea a decis să-şi schimbe stilul de viaţă şi asta s-a reflectat şi la măsura hainelor.

Aşadar, s-a antrenat intens: exerciţii cardio, yoga, alergare, exerciţii cu mingea medicinală, pedalat la bicicleta staţionară. Mănâncă alimente ce îi plac, însă nu consumă mai multe calorii decât arde.

A renunţat la toate băuturile îndulcite în favoarea apei. Principala sursă de proteine o constituie peştele slab. De curând însă, atenţia de la regimul de slăbire s-a mutat pe fotografiile în care apare nud, ce i-au fost subtilizate din computer.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: