Vedete rase în cap – se mai poartă această tunsoare în 2017?

Rihanna, Katy Perry, Pink, Kristen Stewart - sunt doar câteva dintre vedetele care „au spart gheaţa” cu această tunsoare rebelă.
  • Publicat:

Rihanna, Katy Perry, Pink, Kristen Stewart – sunt doar câteva dintre vedetele care „au spart gheaţa” cu această tunsoare rebelă.

Partea bună e că o astfel de coafură e gata foarte repede, deci li se potriveşte femeilor care nu au mult timp de pierdut în oglindă.

Partea mai puţin bună este că tunsoarea nu mai este deloc la modă în 2017.

Vezi AICI care sunt tunsorile anului 2017!

Acum 3-4 ani, vedetele rase în cap erau adevărate zeiţe pentru fetele rebele care nu ştiau ce coafură să adopte pentru a-şi exterioriza latura mai wild. Acum, o astfel de tunsoare nu mai este nicidecum fashion, ci doar kitchoasă, lipsită de orice urmă de feminitate şi dezagreată în unanimitate de către bărbaţi.

Cu toate acestea, fiecare femeie are dreptul să îşi schimbe lookul după bunul plac, iar dacă aceasta se simte bine în pielea (şi, mai ales, cu părul) ei, atunci nu putem decât să o felicităm pentru încrederea în sine şi pentru curajul de a-şi susţine identitatea. 

În galeria foto de mai jos v-am pregătit câteva imagini cu vedete care au adoptat trendul tunsorilor punk/pin-up. Poate aveţi nevoie de inspiraţie pentru o schimbare de look!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: