Noutăţi cosmetice în luna iulie (GALERIE FOTO)

Completează-ţi trusa cu produsele cosmetice necesare anotimpului călduros, iar dacă mai ai nevoie de ceva pentru o îngrijire completă inspiră-te din galeria foto cu noutăţile din ultima lună.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Noutăţi cosmetice în luna iulie (GALERIE FOTO)

Specifice perioadei verii, razele soarelui ne înfrumuseţează vacanţele, oferind energie, voie bună şi un bronz strălucitor. Totuşi, împreună cu temperaturile ridicate şi vântul, acestea pot cauza mici neplăceri, precum uscarea pielii şi a părului.

De aceea e recomandat să ne răcorim cu multe lichide, fructe şi legume, pentru a avea un corp hidratat şi a face faţă cu uşurinţă caniculei. De multe ori uităm, însă, că şi pielea cât şi părul nostru au nevoie de o îngrijire extra în această perioadă.

Completează-ţi trusa cu produsele cosmetice necesare anotimpului călduros, iar dacă mai ai nevoie de ceva pentru o îngrijire completă inspiră-te din galeria foto următoare cu noutăţile din ultima lună:

Galerie foto

vezi galeria
28 foto
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân