Primele tendinţe în machiaj pentru sezonul primăvară-vară 2017

Adina Vlad propune primele trenduri în machiaj pentru sezonul primăvară-vară 2017 – idei ce pot fi realizate de orice pasionată de machiaj care este gata să îşi asume statement look-uri.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Celebrând din nou spiritul edgy şi abordările fresh, Rimmel London anunţă un nou makeup artist: Adina Vlad. Câştigătoare a concursului London Look în România din 2016, Adina Vlad are o experienţă îndelungată în domeniu şi un portofoliu de colaborări diverse şi de renume, ea fiind astfel alegerea perfectă pentru a reprezenta brandul şi viziunea acestuia.

Fiind un reprezentant al frumuseţii londoneze, Rimmel setează trenduri sau oferă un twist cu totul inedit celor existente, propunând look-uri care urcă stilul la un alt nivel.
Astfel, Adina Vlad propune primele trenduri în machiaj pentru sezonul primăvară-vară 2017 în calitate de make-up artist al brandului – idei pentru un stil de impact, ce pot fi realizate de orice pasionată de machiaj care este gata să îşi asume statement lookuri.

Statement Blue implică accentul pe nuanţe electrizante de albastru şi pe planul secundar, un ten mat, obraji într-o nuanţă subtilă de blush şi buze nude.

În aceeaşi manieră, Cool Cat propune un look în care eyelinerul este vedetă şi din nou accentul este pus pe privire.
De cealaltă parte, şi buzele pot fi elementul central al machiajului, astfel că Dangerous Lips înseamnă buze definite şi îmbrăcate în nuanţe puternice, care fac un statement.
The New Smoky – fie că este în culori nude sau culori mai închise – este un makeup versatil care poate fi uşor transformat dintr-un look de zi într-unul perfect pentru petrecerea de seara târziu.

Vezi machiajele celor patru tendinţe în galeria foto!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân