3 coafuri de încercat toamna aceasta

Inspiră-te din look-urile propuse de designeri, pentru a-ţi alege o coafură care ţi se potriveşte. Şi nu uita să ţii cont de culoarea şi lungimea părului, atunci când îţi creezi machiajul.
  • Publicat:

Inspiră-te din look-urile propuse de designeri, pentru a-ţi alege o coafură care ţi se potriveşte. Şi nu uita să ţii cont de culoarea şi lungimea părului, atunci când îţi creezi machiajul.

Iată 3 look-uri şic de toamnă o tunsoare scurtă, bucle retro şi un coc înnodat – toate uşor de realizat, dar cu impact maxim!

Mizează pe-o schimbare

Schimbările de look sunt binevenite toamna. Ne schimbăm garderoba, de ce să nu facem şi o schimbare de tunsoare sau culoare? Dacă dai o fugă până într-un parc, e imposibil să nu te inspire nuanţele magice ale copacilor şi să îţi vină vreo idee năstruşnică. Asta în cazul în care ai face o schimbare radicală de tunsoare. Însă, dacă ştii că ai vrea ceva nou, dar nu ai o idee clară?
Prezentările colecţiilor de toamnă-iarnă pot fi o sursă de inspiraţie, mai ales că, astfel, vei fi în pas cu tendinţele din domeniu. O tunsoare scurtă, cu breton, şi eventual  într-o nuanţă puternică poate fi schimbarea de look pe care o căutai.

Inspiră-te de pe podiumuri

Nu ai curajul sau nu crezi că e momentul să faci o modificare radicală? Creează noi pieptănături ţinând cont de ce lungime are părul tău.
Ai părul lung? Buclele lejere, dar şi cele retro sunt şic în toamna asta. Încearcă nişte onduleuri mai structurate spre rădăcină şi mai lejere spre vârf. Ai părul de lungime medie? Prinde-ţi părul într-o coadă pe care, în funcţie de lungime, o poţi înnoda, pentru un look modern, în tendinţe. Coada poate fi prinsă fie în creştetul capului – pentru cele mai îndrăzneţe – sau la spate, normal.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: