5 modele de manichiură la modă în această toamnă

În această toamnă, la capitolul manichiura, se poartă nuanţele mate, modelele geometrice şi culorile pământului. Andreea Haş, make-up artist, a ales pentru tine 5 modele de unghii care se vor purta în sezonul de toamnă şi care te vor ajuta să fii în ton cu nuanţele specifice acestui anotimp.
  • Publicat:
5 modele de manichiură la modă în această toamnă

Ai intrat deja în starea acestui anotimp? Dacă eşti în căutarea unor modele de unghii care să se asorteze cu vremea de afară, ai nimerit bine! În această toamnă, la capitolul manichiura, se poartă nuanţele mate, modelele geometrice şi culorile pământului. Andreea Haş, make-up artist, a ales pentru tine 5 modele de unghii care se vor purta în sezonul de toamnă şi care te vor ajuta să fii în ton cu nuanţele specifice acestui anotimp.

1.Umbre de gri
Pe măsură ce se răceşte vremea, optează pentru nuanţe în tonuri reci de gri. Fără îndoială, aceste culori sunt un must have pentru toamna. Aceasta combinaţie perfect cremoasă de albastru, verde şi gri  completează toate tonurile pielii. De la piatra rece până la negru, nuanţe de cărbune, unghiile gri sunt elegante şi contemporane, dar suficient de sofisticate pentru a vă duce de la birou la cină.

2.Nuanţe nude
Dacă optezi pentru acest model de manichiura, cu siguranţă nu vei da greş niciodată, asortându-se la orice ţinută vei alege şi astfel vei avea mereu unghiile îngrijite, lucioase şi perfecte pentru orice moment al zilei.

„Manichiura nude va rămâne mereu la modă, fiind un simbol de delicateţe, romantică, ideală pentru femeile exuberanţe, îndrăgostite şi, în mod special pentru mirese. Să nu uităm şi de pedichiura nude, perfectă la orice pereche de sandale sau pantofi decupaţi care ne completează ţinuta. Dacă nu te afli printre norocoasele cu degete lungi, subţiri şi forma unghiei perfectă, manichiura nude te scoate din acesta încurcătură, adăugându-ţi un plus de elegantă, rafinament şi alungând estetic uşor unghia”, explica Andreea Haş.

3.Sclipiri aurii
Un must-have al sezonului este manichiura aurie. Trendul rose gold este oficial aici şi va rămâne întreaga perioadă rece. Efectul cromatic arata extraordinar de bine cu pielea bronzată. Acest model atrage atenţia oricui şi se potriveşte atât cu ţinutele casual, cât şi cu cele de seară.

4.Manichiura french
„Manichiura french a fost, este şi va fi mereu la modă. Indiferent de ocazie, anotimp, vestimentaţie sau vârsta, cu acest tip de manichiura nu vei da greş niciodată” precizează Andreea Haş.


5.Albastru închis
Tendinţa acestui anotimp care domină sectorul vestimentar se îndreaptă şi spre capitolul unghii. Aşadar, poţi opta pentru lacuri de unghii în nuanţe de albastru strălucitor şi cu siguranţă vei stârni interesul celor din jur!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: