Coafuri în tendinţe pentru primăvară/vară 2015 GALERIE FOTO

Nici nu s-a terminat anul şi stiliştii se pregătesc deja de noul sezon primăvară/vară 2015 cu tendinţe noi în coafarea părului.
  • Publicat:

Nici nu s-a terminat anul şi stiliştii se pregătesc deja de noul sezon primăvară/vară 2015 cu tendinţe noi în coafarea părului. 

Săptămâna Modei de la New York, organizată anual la începutul lunii septembrie, este binecunoscută pentru faptul că dă tonul celor mai avangardiste ţinute şi coafuri de top, care vor marca anul ce urmează. 

Părul perfect întins, coada de cal şi buclele se pare că vor fi în tendinţe în sezonul cald 2015.


Intră în GALERIA FOTO de la mai jos şi vezi care sunt tendinţele în coafură pentru primăvară/vară 2015.

Colecţia Badgley Mischka

Colecţia Badgley Mischka primăvară/vară 2015 a fost inspirată de imaginea unei Maria Antoaneta în East Village – prinţesa devine rebelă, cu un look sexy şi relaxat din suburbie.

Coafura

Stilistul Peter Gray a realizat pentru Moroccanoil  o nouă generaţie de coafuri inspirată de de Park Avenue, care să completeze colecţia sexy şi elegantă cu o textură îndrăzneaţă şi liberă, cu onduleuri neglijente. 

Colecţia Cushnie et Ochs

Designerii Cushnie et Ochs, Carly Cushnie şi Michelle Ochs, au ales-o drept muză pe una dintre cele mai renumite femei ale istoriei, Cleopatra, în apusul de soare al deşertului Egiptean.

Coafura

Antonio Corral Calero, directorul global de creaţie Moroccanoil, a fost inspirat de puternica senzualitate ce este asociată Cleopatrei, precum şi de mitologia egipteană. Coada elegantă, prinsă la spate, ce foloseşte un elastic dublu creează o formă care aminteşte de scarabeul Beetle, o amuletă egipteană.

Colecţia Jenny Packham

Elemente de inspiraţie pentru întreaga colecţie: viaţa strălucitoare a lui Marilyn Monroe şi stilul vedetelor acelor ani pe ecrane şi în viaţa reală din Bungalow, Beverly Hills Hotel.

Elemente de inspiraţie pentru coafură: Antonio a fost inspirat de aceeaşi strălucire de la Hollywood, care este prezentă în întreaga colecţie a lui Jenny, dar  în locul clasicelor onduleuri voluminoase şi aranjate ale vedetelor marilor ecrane, aspectul coafurilor sale este mai modern şi rebel.  Ca şi cum marea vedetă  s-ar fi strecurat departe de hotel,  în dimineaţa  ce urmează unei nopţi fabuloase pe covorul roşu.

Colecţia Jill Stuart

Colecţia lui Jill Stuart pentru  primăvara-vara anului 2015 a avut-o drept inspiraţie pe Jerry Hall, stând noaptea pe plajă – pe jumătate ascunsă în nisip, pe jumătate fermecătoare.

Coafura

Stilistul Moroccanoil, James Pecis, a îmbogăţit colecţia de onduleuri atrăgătoare şi opulente precum cele purtate de Jerry Hall, adăugând o notă proaspătă şi tinerească, ce evocă ideea de eliberare a spritului sălbatic ascuns în interiorul fiecăreia. 

Colecţia Monique Lhuillier

Colecţia pentru primăvară a anului 2015, semnată de Monique Lhuillier, a fost inspirată de primele momente ale unei zilei, încorporând nuanţele pastelate ale cerului la răsărit şi reflecţiile metalice pe care le creează, pentru o colecţie irizată, ca de vis. Includerea unor nuanţe luminoase de portocaliu şi galben precum cerul la apus, cu accente negre moderne şi ţesături metalice, oferă colecţiei un aer proaspăt şi tineresc. Pentru a completa acest look, stilistul Moroccanoil, Bob Recine, a creat o coafură simplă, elegantă, cu un finish strălucitor.

Coafura

Stilistul Moroccanoil, Bob Recine, a reinterpretat efectul luminos al unui răsărit irizant, utilizând paleta de culori a colecţiei şi ţesăturile, pentru a crea o coafură elegantă şi sofisticată.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: