Haine pe care trebuie să le eviţi pentru a nu arăta penibil

Moda este ciclică, iar acest lucru înseamnă că haine care nu avantajează pe nimeni redevin populare, chiar dacă de fiecare dată controversele legate de stilul şi frumuseţea lor nu încetează, potrivit becomegorgeous.com.
  • Publicat:
Haine pe care trebuie să le eviţi pentru a nu arăta penibil

Moda este ciclică, iar acest lucru înseamnă că haine care nu avantajează pe nimeni redevin populare, chiar dacă de fiecare dată controversele legate de stilul şi frumuseţea lor nu încetează.

Chiar dacă tendinţele indică o anumită direcţie în privinţa croielii, a materialelor şi a culorilor, nu întotdeauna ceea ce se poartă îţi stă şi bine. Din acest motiv, este indicat să porţi doar haine în care te simţi bine, chiar dacă nu sunt tocmai fashion.

Specialiştii de la becomegorgeous.com au întocmit un top al hainelor care ar trebui evitate în funcţie de forma corpului.

Poncho-urile sunt o idee proastă indiferent unde aţi vrea să le purtaţi, pe o plajă tropicală cu un cocktail în mână sau prin vreun colţ uitat de lume în Islanda. Cele mai multe femei nu sunt deloc avantajate de purtarea acestui tip de haine, pentru că principalul efect este acela că accentuează partea superioară a trunchiului, lăţind umerii.

Chiar dacă aveţi conformaţia unei pere, sunteţi atletică sau foarte slabă, poncho-urile nu ajută deloc în ceea ce priveşte proporţiile corpului. Chiar şi modelele arată prost purtând aşa ceva.

Pantalonii cu turul lăsat sunt, în general, groaznici. Dacă sunteţi şi foarte slabă, pantalonii de acest tip sunt un dezastru. Fundul dumneavostra va fi practic pierdut pe undeva prin metrii de ţesătură, iar picioarele foarte subţiri nu sunt deloc o privelişte frumoasă cu valuri de material atârnând între ele.

Bolerourile tricotate vă pot face braţele să pară masive, de parcă aţi tras ani de zile de fiare la sala de fitness. Mai mult, pot crea aparenţa neplăcută a unor proporţii ciudate în zona bustului. În plus, nici amestecul de culori nu este, de cele mai multe ori, o idee strălucită.

Pantalonii mulaţi foarte lucioşi, iată o creaţie despre care nimeni nu ar putea spune că are ceva în comun cu bunul gust. Modul în care strălucesc şi reflectă lumina în toate direcţiile nu face decât să vă facă picioarele să pară groase. Când a fost acest lucru de dorit? Dacă aveţi vreo pereche de astfel de pantaloni până la genunchi sau trei sferturi, aruncaţi-i. Vă fac coapsele late şi vă subţiază pulpele.

Rochiile cu volănaşe pot fi minunate, totul depinde însă de volănaşe, numărul lor şi unde sunt poziţionate. Volănaşele sub linia bustului vor face ca zona abdominală să pară mai lată şi masivă. Evitaţi şi volănaşele în zona abdominală, dacă nu vreţi ca toţi din jur să creadă că urmează să naşteţi în curând.

Topurile de catifea sunt, de asemenea, una dintre cele mai proaste opţiuni vestimentare, având acelaşi efect ca pantalonii mulaţi şi lucioşi – partea superioară a torsoului devenind masivă. În plus, materialul este foarte gros şi greu. Păstraţi catifeaua pentru canapele şi perdele, nu în şifonier. Sau poate vreţi neapărat să fiţi în centrul atenţiei.

Sursa: Mediafax

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: