Lenjerie intimă sexy pentru femei: modele în tendinţe 2014!

Ştim deja că lenjeria este cel mai important "outfit" al unei femei şi că indiferent de rochia pe care alegem să o purtăm, o lenjerie frumoasă ne va face să ne simţim mult mai bine!
  • Publicat:

Ştim deja că lenjeria este cel mai important „outfit” al unei femei şi că indiferent de rochia pe care alegem să o purtăm,  o lenjerie frumoasă ne va face să ne simţim mult mai bine!

De aceea, ID Sarrieri, Triumph şi Sloggi ţi-au pregătit cele mai frumoase şi mai spectaculoase colecţii de lengerile intimă, care ar putea face orice femeie să se simtă extrem de sexy, frumoasă şi seducătoare!

Intră în Galeria FOTO şi alege şi tu „outfitul” care te reprezintă în materie de lenjerie intimă. Te asigur, că odată ce l-ai îmbrăcat, te vei simţi mai frumoasă şi mai seducătoare ca niciodată!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: