Pijamale în culorile mărţişorului

Luna martie nu s-a terminat, motiv pentru care ar fi bine să dai o raită prin magazine, pentru un shopping la preţuri reduse. Modele de pijamale, compleuri şi cămăşi de noapte în nuanţe de alb şi roşu te se regăsesc într-o serie variată de piese vestimentare ce cuprinde atât articole de îmbrăcăminte pentru femei, cât şi pentru copii şi bărbaţi.
  • Publicat:

Luna martie nu s-a terminat, motiv pentru care ar fi bine să dai o raită prin magazine, pentru un shopping la preţuri reduse.

Dacă te gândeai să îţi înnoieşti pijamalele sau hainele de casă, designerii Sofiaman îţi propun pentru luna martie o gamă de articole de îmbrăcăminte de noapte şi de casă în culorile mărţişorului.

Astfel, modele de pijamale, compleuri şi cămăşi de noapte în nuanţe de alb şi roşu se regăsesc într-o serie variată de piese vestimentare ce cuprinde atât articole de îmbrăcăminte pentru femei, cât şi pentru copii şi bărbaţi.
 

Produsele pentru femei, din gama lunii martie, includ pijamale, compleuri, cămăşi de noapte, dar şi halate şi neglijeuri. Acestea ies în evidenţă prin imprimeurile grafice, prin aplicaţiile şi prin detaliile care îmbină armonios întreaga serie dedicată primei luni a primăverii.
                     
Bumbacul este principalul material din care sunt confecţionate produsele şi, pentru că este o ţesătură  100% naturală, acesta este non-alergenic şi lasă pielea să respire. De asemenea, se folosesc şi combinaţii din 50% bumbac şi 50% modal.

Modalul este un derivat special al vâscozei ce se obţine din fag în urmă unui proces tehnologic. Printre avantajele acestei fibre se numără şi faptul că absoarbe umiditatea cu 50% mai mult decât bumbacul.

Bărbaţii pot alege dintr-o gamă variată de produse, de la pijamale cu o croială clasică şi până la compleuri sau tricouri cu un design modern. Modelele sunt fabricate din fibre naturale, imprimate cu linii grafice simple sau cu aplicaţii discrete.

Pentru copii, poţi alege modele vesele în culorile roşu şi alb. Imprimeurile şi aplicaţiile jucăuşe sunt aplicate pe articolele de stradă, rochiţe sau de pe salopetele pentru bebeluşi. Hăinuţele celor mici sunt confecţionate din bumbac 100% ce nu provoacă alergii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: