Ten de porţelan, machiaje solare şi coafuri lejere de vară

Fii o fiică a soarelui şi aplică galben pe pleoapa mobilă şi portocaliu aprins în pliul ochiului. Particule aurii? Da, pentru cele mai apetisante buze! La fel de incitante sunt şi culorile electrice în combinaţie cu o mascara pentru volum. Pentru o privire răpitoare alege nuanţe de mov pentru pleoape.
  • Publicat:
Ten de porţelan, machiaje solare şi coafuri lejere de vară

Fii o fiică a soarelui şi aplică galben pe pleoapa mobilă şi portocaliu aprins în pliul ochiului. Particule aurii? Da, pentru cele mai apetisante buze! La fel de incitante sunt şi culorile electrice în combinaţie cu o mascara pentru volum. Pentru o privire răpitoare alege nuanţe de mov pentru pleoape.

Buzele musai în culoarea trandafirului de Grandville. Optează pentru o coafură de vară, lejeră, în ton cu ţinutele vaporoase şi culoriile aprinse. Împletitura în 3, cu volum foarte aerisit face ca toate privirile să fie aţintite spre tine.

Pentru ca machiajul să fie cât mai rezistent vara, trebuie în primul rând ca baza să fie bine aplicată – iată o recomandare a oricărui make-up artist pentru zilele toride. Baza de machiaj însă începe de la aplicarea unei creme potrivite.
Atenţie! Pentru fiecare tip de ten există o cremă cu o textură potrivită, de la texturi sorbet (texturi uşoare) – pentru un ten mixt, la texturi rich (texturi mai bogate) – pentru ten uscat. Ideală este o cremă cu o textură lejeră, ce hidratează în profunzime şi intră repede în piele, fără a lăsa tenul încărcat.

Al doilea pas către un ten perfect uniformizat, constă în aplicarea cremei potrivite peste care vii cu fondul de ten. De exemplu, pentru vară alege o bază de machiaj cu textură de gel. Se aplică cu ajutorul unui bureţel pentru un ten satinat, mat. În plus, bureţelul ajută şi la minimizarea porilor. În final, ca un ultim pas, se ajunge şi la aplicarea propriu-zisă a fondului de ten. Acesta trebuie să aibă o textură uşor pudrată cu o acoperire medie. Se fixează apoi cu ajutorul unei pudre compacte.

Optează pentru produse care arată foarte natural pe piele şi au un spf 25 (oferă şi protecţie solară). Prin urmare, având o bază corect aplicată machiajul poate să reziste până la 24 h. Din acest moment, lasă-ţi imaginaţia să zboare. Nuanţele soarelui sunt o alegere perfectă. La fel şi un blush piersică pentru pomeţi şi buze conturate cu ajutorul unui gloss cu particule aurii. Combină inspirat turquoise cu albastru electric şi un fard de pleoape auriu cu textură lucioasă pentru un efect de pleoape umede. Un gloss este ideal pentru buze ca sărutate de apă.

La fel de incitant este un machiaj în nuanţe de mov. Aplică un mov-rozaliu la baza genelor inferioare, iar pe mucoasa internă foloseşte un creion Khol de culoare mov intens.

Genele sunt puse în evidenţă cu ajutorul unui mascara negru pentru volum. Pentru că e anotimpul ce te pune cel mai bine în valoare, silueta perfectă cu o coafură lejeră se poartă.
Atenţie! Produsele de îngrijire trebuie avute în vedere pentru un păr sănătos şi strălucitor. Atât şamponul, cât şi masca trebuie să fie hidratante şi să conţină factor de protecţie. Altfel, culoarea îşi pierde luciul. În trend este culoarea naturală cu uşoare reflexe de castaniu. Ideale sunt produsele care conţin provitamina B5 şi filtru UV pentru protecţia părului.


De asemenea, serul pentru vârfuri este extrem de eficient în această perioadă a anului. Uleiul de argan, precum şi cel de măsline menţin firul de păr sănătos (nu se deteriorează şi nu se usucă).

Cum obţii însă împletitura perfectă? Foarte uşor! Se piaptănă părul, se prinde lejer într-o coadă, după care se împleteşte, trăgând din ea câte o şuviţă, obţinând astfel acel efect de ciufulit. La final, se prinde la spate cu agrafe.

Vrei ceva lejer şi elegant? Atunci optează pentru buclele de vară care rezistă în adierea vântului. Sunt perfecte pentru ieşiri în oraş sau pentru petreceri, dacă-ţi propui să fii în centrul atenţiei.
Cum se realizează? Părul trebuie uşor întins, după care din placă, ondulator sau perie rotativă obţii cele mai rebele bucle. Stilizezi cu gloss şi fixativ flexibil pentru a nu încărcă părul.

Ce zici de o coafură chic, de plajă? Cu o agrafă mai mare prinde uşor părul la spate. Trage câteva şuviţe pentru a lăsa impresia de uşor dezordonat. Castaniul roşiatic, o culoare caldă, dar mai greu de întreţinut, face senzaţie.



 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: