Noua telemea de vaca de la Hochland, perfecta pentru dieta ta

Noua telemea de vaca de la Hochland Romania iti va desfata simturile, fara niciun pericol pentru silueta.
  • Publicat:
Noua telemea de vaca de la Hochland, perfecta pentru dieta ta
no title

Vrei sa dai mai multa savoare dietelor tale? Noua telemea de vaca de la Hochland Romania iti va desfata simturile, fara niciun pericol pentru silueta. Produsul se gaseste intr-un ambalaj elegant si usor de utilizat, avand un gramaj practic, de 200 si respectiv 150 de grame.

Pana la finalul anului, acestor doua variante li se vor adauga alte cateva sortimente, noi gramaje dar si noi variante de ambalaj. Produsul va fi disponibil in toate orasele din Romania, atat in magazinele mari, cat si in cele de proximitate.

Hochland Romania, cel mai mare producator de branzeturi de pe piata locala, este filiala locala a Hochland AG, companie germana cu importanta traditie si unul dintre cei mai mari producatori si prelucratori de branzeturi din Europa. Branza Hochland este vanduta in peste 50 de tari de pe toate cele cinci continente, numele sau fiind sinonim cu calitatea si permanenta inovatie de produse.

Citeste si Salata de piersici cu branza

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Mananci noaptea? Doar pe alese!
Mananci noaptea? Doar pe alese!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”