Sutienul care te împiedică să mănânci mai mult decât ai nevoie

Inteligenţă artificială într-un sutien care promite să prevină şi să lupte împotriva mâncatului în exces - asta promite noua invenţie Microsoft.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sutienul care te împiedică să mănânci mai mult decât ai nevoie

Inteligenţă artificială într-un sutien care promite să prevină şi să lupte împotriva mâncatului în exces – asta promite noua invenţie Microsoft.

Senzorii din acest sutien urmăresc starea de spirit emoţională a femeii care îl poartă şi trimit un mesaj spre un smartphone, care alertează purtătoarea cu privire la ce şi cât mănâncă. Sutienul a fost testat pe patru femei şi, deşi a funcţionat, trebuia încărcat o dată la 2 -3 ore, ceea ce îl face mai dificil de utilizat (mai ales dacă suntem la job şi…nu ne permitem să ne băgăm sutienul la încărcat în timp ce şeful aşteaptă acel raport de activitate).

Inventatorii nu plănuiesc să transforme acest sutien inovativ într-un produs comercial, ci vor doar să îşi arate interesul pentru dispozitivele controlate cu ajutorul emoţiilor.

Păcat, aşa am fi avut şi noi, fetele, o şansă să ne mai abţinem de la bunătăţile de Sărbători…

 

Autor: Iulia Pocol

Sursa: cbsnews.com

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”