BE FIT by CSID, ediţia 4, Micul dejun, energie pozitivă: Care sunt cei mai sănătoşi îndulcitori?-VIDEO

Prezentă ca speaker la evenimentul dedicat celor mai inspirate alegeri pentru micul dejun, medicul diabetolog Simona Carniciu a remarcat valoarea îndulcitorilor naturali care pot înlocui zahărul în cafea, ceai, dar şi alte preparate.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Pe 29 noiembrie, câteva sute de cititori ai www.csid.ro au participat la Cinema Pro la cea de-a patra ediţie a seriei de conferinţe BE FIT by CSID, organizată de „Ce se întâmplă, doctore?” cu tema „Micul dejun – Energie pozitivă”, având ca partener gold Dr. Oetker Musli Vitalis, partener silver Xlear, parteneri bronze BorsecProfructtaNescafe Dolce Gusto, uleiurile de măsline Terra CretaChairry, care ne-a pus la dispoziţie mobilierul şi Bilancia care ne-a asigurat echipamentele de gătit.

Prezentă ca speaker la evenimentul dedicat celor mai inspirate alegeri pentru micul dejun, medicul diabetolog Simona Carniciu a remarcat valoarea îndulcitorilor naturali care pot înlocui zahărul în cafea, ceai, dar şi alte preparate. „Sunt studii care demonstrează că abuzul de zahăr de la o masă poate deteriora vasele de sânge. De aceea, este important să avem alternative sănătoase, eu sunt pro îndulcitori. Avem variante, pentru mine este xylitolul, obţinut prin fermentaţie naturală”, recomandă specialistul diabetolog, endorser Xlear.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dr. Simona Carniciu - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice
Dr. Simona CARNICIU este doctor în științe medicale și medic specialist în diabet, nutriție și boli metabolice. După aproximativ 7 ani de studiu și muncă în domeniu, dar, mai ales în cercetare, la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice „Nicolae Paulescu” București, ...
citește mai mult
Recomandări: