Învaţă să ai un copil sănătos cu Dr. Ana Culcer!

Sâmbătă, 30 noiembrie 2013, la Sala mica a Palatului National al Copiilor, va avea loc un eveniment special dedicat mămicilor şi viitoarelor mămici, în care vor fi abordate 2 teme importante, respectiv problemele digestive ale copiilor şi Dezvoltarea corecta a dentitiei copiilor (ortodontie).
  • Publicat:
  • Actualizat:
Învaţă să ai un copil sănătos cu Dr. Ana Culcer!

Sâmbătă, 30 noiembrie 2013, la Sala mica a Palatului National al Copiilor, va avea loc un eveniment special dedicat mămicilor şi viitoarelor mămici, în care vor fi abordate 2 teme importante, respectiv problemele digestive ale copiilor şi dezvoltarea corecta a dentitiei copiilor.

Evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua ore. Prima ora si jumatate vom discuta pe larg problemele medicale mentionate mai sus; probleme ce cuprind colicile sugarului, dureri de burta, refluxul digestiv al sugarului, varsaturi, constipatii, diarei (enterocolite) si tulburari cronice de digestie. Vom incerca sa explicam din punct de vedere medical cum putem sa prevenim aceste probleme pentru ca micutii nostri sa evite suferintele provocate de aceste probleme.
Daca micutii nostrii au deja astfel de probleme, noi, vom oferi, in cadrul expunerii medicale, informatii legate de tratamentul acestor afectiuni.

Adeseori suferinta digestiva poate fi legata de o dentitie proasta si o masticatie defectoasa. Consideram foarte importanta supravegherea corecta a dezvoltarii dentitiei copilului prin vizite periodice la specialistul stomatolog si ortodont. In aceasta conferinta, noi va oferim posibilitatea de a interactiona cu un astfel de medic specialist astfel incat sa incercam sa va rezolvam cat mai multe probleme.

Problemele voastre vor fi discutate in ultima parte a intalnirii, unde medicii prezenti, vor incerca sa gasesca solutii la fiecare problema in parte si sa va ofere cel mai bun sfat, astfel incat sa plecati cu “problema” clarificata.
Intrarea la eveniment este gratuita, dar va rugam sa confirmati prezenta la mail-ul [email protected] pentru a va putea rezerva loc in sala.

Asociatia Secretul Evolutiei impreuna cu doamna Dr. Ana Culcer organizeaza in Bucuresti si in tara evenimente ce au ca scop promovarea alaptarii si ingrijirea sanatoasa a copiilor. Tinta noastra sunt viitoalele mame, doarece noi consideram ca sarcina incepe inainte de conceptie. Un copil sanatos si bine crescut apare ca urmare a dorintei ambilor parinti de a se implica si acumula informatii inainte de conceperea viitorului copil.

In cadrul intalnirilor noastre ce se intituleaza “Invata sa ai un copil sanatos” abordam subiecte legate de pozitiile corecte de alaptare in functie de tipul nasteri (nastere naturala, cezariana), vaccinarea, diversificarea alimentatiei, psihologia copilului si implicatiile acesteia asupra familiei si multe altele. Tot in cadrul acestor intalniri parintii sau viitori parinti vor avea posibilitatea de a pune intrebari legate de cresterea si ingrijirea copilului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”