Savurezi o cină, salvezi un copil! Eveniment caritabil pentru dotarea maternităţilor

În România, un copil mai mic de 1 an moare la fiecare 5 ore, ţara noastră situându-se de ani buni pe primul loc în clasamentul european al ratei mortalităţii infantile.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Savurezi o cină, salvezi un copil! Eveniment caritabil pentru dotarea maternităţilor

Joi, 16 octombrie, începând cu ora 18.30, Hotelul Domenii Plaza (Str. Al. Constantinescu nr. 33) va găzdui evenimentul caritabil „Savurezi o cină, salvezi un copil!”, toate fondurile strânse în acea seară urmând să fie donate Organizaţiei Salvaţi Copiii pentru finanţarea programului Fiecare Copil Contează.
Pe lângă oferta culinară variată, concepută special pentru acest prilej, participanţii vor lua parte la un veritabil festin muzical, asigurat de două nume tot mai cunoscute din lumea jazz-pop-ului autohton: Helen şi Jazzappella.  

Preţul cinei va fi de 300 de lei, iar primele 30 de persoane înscrise vor participa automat la o tombolă având ca premii un pachet la spa-ul din cadrul hotelului sau o cină romantică pentru două persoane.

De asemenea, pentru orice donaţie de minimum 10 lei realizată până în data de 14 octombrie, fiecare susţinător va intra într-o tombolă pentru câştigarea unei invitaţii pentru 2 persoane la cină.


Donaţiile se pot face pe pagina noastră dedicată www.salvaticopiii.ro.

Pentru rezervări, persoanele interesate pot suna la 021 224 50 44 sau 0372 150 600.

Despre programul ”Fiecare Copil Contează”

În România, un copil mai mic de 1 an moare la fiecare 5 ore, ţara noastră situându-se de ani buni pe primul loc în clasamentul european al ratei mortalităţii infantile. Pornind de la această constatare, Salvaţi Copiii România a lansat, în 2010, programul Fiecare Copil Contează, cu scopul diminuării mortalităţii infantile cu 15% până în 2015, prin dezvoltarea de programe-suport pentru mame şi copii şi prin dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante.
În octombrie 2012, Salvaţi Copiii a demarat principala componentă din cadrul FCC, campania campania „Bun venit pe lume”, prin care, cu ajutorul companiilor şi donatorilor individuali am reuşit să dotăm până acum 37 de maternităţi din întreaga ţară, contribuind la salvarea a circa 7.500 de vieţi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân