Miracolul naşterii: imagini emoţionante la naştere

Fotograful Monet Nicole a surprins cu ajutorul aparatului foto instantanee din astfel de momente magice. Ea a asistat la nu mai puţin de 1000 de naşteri, fie pe cale naturală, cezariană sau în apă, şi a adunat într-un album mii de fotografii care pur şi simplu îţi iau răsuflarea.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Naşterea este unul dintre cele mai importante momente din viaţa unei femei, dar puţine sunt cele care au parte de imagini care să le reamintească acele clipe emoţionante din timpul naşterii. 

Fotograful Monet Nicole a surprins cu ajutorul aparatului foto instantanee din astfel de momente magice. Ea a asistat la nu mai puţin de 100 de naşteri, fie pe cale naturală, cezariană sau în apă, şi a adunat într-un album mii de fotografii care pur şi simplu îţi iau răsuflarea.


„Am fost martoră la peste 1000 de naşteri şi am «furat» cu ajutorul obiectivului foto momente intense, atât de durere, cât şi de bucurie. Nu există nimic mai grăitor decât naşterea”, spune Nicole. 

„Aceste fotografii îi vor ajuta pe părinţi să aibă întotdeauna o amintire nepreţuită cu momentul magic al naşterii”, a adăugat ea.

Pe parcursul realizării acestui album, Nicole şi-a dat seama că nicio naştere cu seamănă una cu alta şi că fiecare este diferită şi frumoasă în atâtea sensuri. Ea spune că propria naştere a inspirat-o să aleagă această carieră. 

Descoperă în Galeria FOTO câteva imagini cu adevărat impresionante la naştere!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”