Boli la conserva

Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Harvard, consumul regulat de alimente din conserve contribuie la cresterea nivelului de bisfenol A in urina.
  • Publicat:
Boli la conserva
Boli la conserva

Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Harvard, consumul regulat de alimente din conserve contribuie la cresterea nivelului de bisfenol A in urina.

Acest compus chimic este asociat cu un risc ridicat de declansare a cancerelor hormono-dependente, iar printre acestea se numara cel mamar si cel la prostata.

Cercetarea spune ca persoanele care consuma timp de 5 zile consecutiv supa din conserva prezinta in urina un nivel de bisfenol A de 1.200 de ori mai mare decat cel existent in organismul consumatorilor de supa proaspata.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Simfonia Oh!
Simfonia Oh!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”