Sani mai mari fara operatie?

Multe persoane care doresc sa-si mareasca sanii intreaba dcaa este posibil acest lucru fara operatie. Iata care sunt parerile specialistilor!
  • Publicat:
Sani mai mari fara operatie?
CSID: Sani mai mari fara operatie?

Exista vreo metoda de a-mi marii sanii fara a recurge la operatie? Vreau sa zic ca inainte, pe la 14-15 ani aveam sani pentru acea varsta, dar am slabit brusc cam 8 kg si mi-au scazut sanii mai de tot. De fiecare data cand slabesc, se micsoreaza si ei. Nu stiu ce sa mai fac. Am nevoie de ajutorul tau. Multumesc.

Din pacate, pilulele care promit modificari substantiale nu fac minuni, dar stimuleaza putin glanda mamara, care pare mai plina, situatie intalnita in timpul sarcinii cand glanda mamara este foarte activa. De aceea, multe fete vad imbunatatiri in aspectul sanului dupa ce recurg la tratamente cu anticonceptionale. Mergi la ginecologul tau si discuta acest aspect, tonifiaza musculatura bustului.

Trebuie sa stii ca marirea substantiala a sanilor se face doar prin interventie chirurgicala – proteze, dar daca te temi de interventie, ai rabdare si mai asteapta, se pare ca medicii vorbesc din ce in ce mai mult de implantul cu celule stem, care suna foarte promitator si este mai putin invaziv.

Foto: SHUTTERSTOCK

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”