Menstruatie neregulata, secretie maronie si polipi uterini

Din cauza menstruatiei neregulate, am tot fost la diferiti medici ginecologi care mi-au spus ba ca am probleme cu glanda, ba ca e din cauze ginecologice. Pana la urma, am ajuns sa am o scurgere maronie ca si o menstruatie continua.
  • Publicat:
Menstruatie neregulata, secretie maronie si polipi uterini
Menstruatie neregulata, secretie maronie si polipi uterini

Dezamagita de medici, una dintre cititoarele naostre ne-a trimis o scrisoare la redactie, in care ne explica prin cate a trecut pentru a ajunge la un diagnostic. Pornind de la o meuatie neregulata, a trecut prin chinurile catorva interventii chirurgicale de extirpare a unor posibili polipi uterini, pentru ca in final sa afle ca avea lichid abdominal infectat. Oana Cuzino o incurajeaza cu un sfat.

„Ma numesc Ana Maria si vreau sa va spun ca sunt foarte dezamagita de medici. Din cauza menstruatiei neregulate, am tot fost la diferiti medici ginecologi care mi-au spus ba ca am probleme cu glanda, ba ca e din cauze ginecologice. Pana la urma, am ajuns sa am o scurgere maronie ca si o menstruatie continua, scurgere cu care m-am intors la medici.

Primul medic mi-a spus ca am ceva polipi uterini si m-a chiuretat. Dupa nici o luna, iar a aparut scurgerea, am mers iar la el si din nou m-a chiuretat. Apoi, dupa inca o luna, mi-a aparut din nou asa ca am mers la alt medic care m-a tratat cu medicamente, dar nu am reusit sa scap. Dupa cativa ani de chin, am ajuns in Spania unde medicii de aici m-au operat nestiind nici ei ce am. Eu aveam dureri foarte mari. Au descoperit ca avem lichid abdominal infectat. De ce a trebuit sa sufar atat?”

Imi pare foarte rau ca ai traversat o perioada ingrozitoare. Nu vreau sa fiu de partea nimanui, dar totusi, acei polipi chiar existau? Este adevarat ca poate in urma uneia dintre interventii a rezultat infectia despre care mi-ai scris sau poate ca aceasta avea o alta cauza: poate un diverticul infectat, de exemplu. Parerea mea: lasa trecutul! Important este ca ai avut noroc si sansa de a fi pe mana unor medici spanioli foarte buni si ca esti sanatoasa in prezent.

Citeste si: Polipii uterini, risc pentru fertilitate

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”