Suferi de insomnie? Bea suc de cirese!

Solutia pentru insomniaci este pe cat de delicioasa, pe atat de simpla: sucul proaspat de cirese si neindulcit, baut dimineata si seara, ii poate ajuta sa aiba un somn mai bun.
  • Publicat:
Suferi de insomnie? Bea suc de cirese!
Suferi de insomnie? Bea suc de cirese!

Ce lapte cu miere, ce suplimente cu mac, ce ceaiuri calde?! Solutia pentru insomniaci este pe cat de delicioasa, pe atat de simpla: sucul proaspat de cirese si neindulcit, baut dimineata si seara, ii poate ajuta sa aiba un somn mai bun.

Leacurile pentru combaterea insomniei au devenit, in ultimii ani, o adevarata provocare pentru cercetatori. Cu cat viata este mai alerta si nivelul stresului la care suntem expusi este mai mare, cu aatat sansele sa avem parte de nopti linistite scad considerabil.

1 din 4 adulti se zvarcoleste noapte de noapte in ghearele insomniei, iar 1 din 5 nu reusesc sa doarma mai mult de 5 ore pe noapte.

Afla aici cum iti este afectata starea de sanatate daca nu dormi bine!

Cercetatorii de la Universitatea Rochester, New York, au descoperit insa ca banalul suc de cirese (Atentie! Cel proaspat, facut in casa, nu cel cumparat de la supermarket, care are adaos de zahar) l-ar putea aduce pe Mos Ene mai repede pe la gene. Si asta datorita continutului ridicat de melatonina din cirese, hormonul care regleaza ritmul circadian al organismului.

In plus, sucul de cireste – o solutie naturala de combatere a insomniei – este alegerea ideala pentru astfel de probleme daca ne gandim la efectele secundare generate de medicamentele menite sa induca somnul.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia