Horoscopul lunii ianuarie

  • Publicat:

Capricorn

Dragoste
Eşti în culmea fericirii luna aceasta şi, indiferent de situaţie, reuşeşti să ajungi la comun acord cu partenerul tău. Dacă eşti singură, ianuarie este luna marcată de iubire şi pasiune pentru tine. Astrele îţi cresc dorinţa de socializare şi complicitate, iar tu nu te laşi mai prejos, dând dovadă de farmec la cote maxime!

Carieră
Eşti capabilă să identifici situaţii favorabile în afaceri şi ai toate şansele de a reuşi să obţii tot ce ţi-ai propus. Ai grijă doar să nu te culci pe o ureche. Dacă ai găsit acea oportunitate pe care o aşteptai, nu ezita, şi profită de ea la maxim!

Sănătate
Datorită implusurilor date de Marte, găseşti entuziasm şi beneficii în orice situaţie în această perioadă. Păstrează această stare de bine şi nu te abate de la stilul de viaţă sănătos pe care îl ai acum şi vei rămâne, cu siguranţă, plină de vitalitate întreaga lună!

Bani
Datoriă lui Saturn, planeta restricţiei şi greutăţilor, îţi dai seama în sfârşit că veniturile tale au stagnat prea mult timp. Eşti hotărâtă să acorzi mai multă importanţă domeniului financiar şi poate chiar să te axezi spre o noua afacere, mai profitabilă din toate punctele de vedere.

Vărsător

Dragoste
Este o perioadă propice pentru împlinire emoţională şi acorduri cu fiinţele iubite, mai ales în contextul unei căsătorii sau coabitare. Este o lună bună pentru luarea angajamentelor serioase, mai ales în cazul nativelor singure, nehotărâte în privinţa unei relaţii. Bucură-te de aceste semne astrale pentru a descoperi persoane noi sau pentru a aprofunda relaţiile deja stabile.

Carieră
Graţie influenţelor astrale, vei fi plină de putere şi ambiţie pozitivă. Eşti hotărâtă să obţii o avansare la muncă, poate chiar un post de conducere. Nu te grăbi însă! Profită de această perioadă favorabilă pentru a-ţi stabili priorităţile şi a găsi combinaţia perfectă între muncă şi răsplată!

Sănătate
La capitolul sănătate stai bine întreaga lună! Este o perioadă favorabilă unor noi începuturi, aşadar, este momentul perfect să te apuci de sport sau o dietă pe care ţi-ai propus de mult să o urmezi.

Bani
Fereşte-te de orice investiţie riscantă. Ianuarie nu este o lună oportună pentru a-ţi cheltuii economiile şi, prin urmare, nu este o perioadă pozitivă să te arunci în afaceri noi. Dacă vrei neapărat să începi un proiect nou, asigură-te că nu îţi va reduce bugetul mai mult decât este necesar.

Peşti

Dragoste
Cu Venus în careul tău, vei acorda o importanţă mai mare relaţiei tale. Nu te îndragosti prea tare de imposibil şi de absolut sau rişti să nu mai observi detaliile cu adevărat frumoase care te leagă de partenerul tău. Dacă eşti sigură, acordă mai multă importanţă persoanelor noi pe care le întâlneşti. Este posibil să-ţi fi întâlnit deja jumătatea şi să nu o fi observat din cauza dorinţei tale de perfecţiune.

Carieră
Primeşti multe propuneri interesante în această perioadă şi unele dintre ele s-ar putea să îţi fie mai mult decât favorabile. Nu ezita să accepţi orice şansă ţi se oferă şi profit din plin de noile oportunităţi!

Sănătate
Soarele îţi acordă o stare de nervozitate întreaga lună dar, din fericire, Jupiter vine să te salveze! În a doua jumătate a lunii te relaxezi mai mult iar astrele nu îţi mai fac probleme. Atenţie, însă! Nu ignora semnele răcelii şi înarmează-te cu vitamine şi ceaiuri calde.

Bani
Visezi la un nou smarphone sau la un gadget care ţi-a atras de mult atenţia. Este un moment bun pentru investiţii uşoare, dar fi prudent şi nu îţi arunca economiile în toate părţile. În lunile următoare vei simţi nevoia să îţi satisfaci micile capricii şi nu vrei să rămai cu bugetul pe zero.

Berbec

Dragoste
Dacă eşti într-o relaţie, la începutul lunii, datorită influenţei bune a lui Mercur vei avea parte de multe bucurii şi mult farmec în cuplu. Dacă eşti singură, s-ar putea să fi puţin dezamăgită în această perioadă. Dar nu te ingrijora! În a doua jumătate a lunii se prevăd lucruri frumoase atât pentru nativele singure cât şi pentru cele implicate deja într-o relaţie.

Carieră
Vei avea posibilitatea să dezvolţi proiecte noi, de mare anvergură. Cu toate acestea s-ar putea să apară unele probleme, dar nu te impacienta. Totul se va rezova cu puţină răbdare şi diplomaţie. Acceptă situaţia şi dacă este cazul, schimbă-ţi puţin atitudinea şi metoda de lucru.

Sănătate
Pot apărea unele probleme minore la capitolul sănătate. Cu toate acestea, poţi conta pe Jupiter care în a doua jumătate a lunii îţi asigură o rezistenţă fizică excelentă. De asemenea, Pluto te ajută să obţii disciplina de care ai nevoie la acest capitol şi să te apuci de un regim mai strict.

Bani
La capitolul financiar stai bine luna aceasta, atâta timp cât nu îţi cheltui economiile pe toate capricile de care nu ai nevoie defapt. În a doua jumătate a lunii Jupiter preia controlul sectorului acesta. Fiind o planetă care aduce bogăţie, prezenţa lui se dovedeşte a fi avantajoasă.

Taur

Dragoste
Această perioadă abundă în iubire. Ai parte de o atmosferă caldă şi plăcuta întreaga lună. Ai parte de întâlniri plăcute, cu persoane pe care probabil nu le-ai văzut de ceva timp. Nu este exclus să te îndrăgosteşti de o persoană apropiată, un vecin sau chiar un vechi prieten.

Carieră
Ai în minte proiecte de toate tipurile, eşti nerăbdătoare şi cu siguranţă vei avea o lună plină de surprize. Energia şi determinarea de care dai dovadă încă de la începutul lunii te ajută să reuşeşti tot ce ti-ai propus. Soarele şi Venus îţi permit să combini fermitatea cu ambiţia, iar Pluto îţi oferă un avantaj înaintea concurenţei.

Sănătate
Eşti preocupată să-ţi îmbunătăţeşti starea sănătaţii şi asta e foarte bine. Dacă vei fi perseverentă, vei vedea că te vei simţi mai bine cu fiecare zi ce trece. Dinamismul, bunăstarea şi rezistenţa fizică te caracterizează luna aceasta, deci poate fi o perioadă excelentă dacă vrei să începi un program mai serios de sport.

Bani
Influenţele astrale îţi sunt benefice în această perioadă şi vei avea ocazia să-ţi măreşti economiile sau să faci o investiţie profitabilă. Dacă aveai planuri să îţi construieşti o mică casă de vacanţă, sau să îţi schimbi maşina, acesta este un moment oportun.

Gemeni

Dragoste
Dacă te afli într-o relaţie, luna aceasta vei avea parte de multe surprize plăcute. Lucrurile devin tot mai serioase iar partenerul tău dă dovadă de implicare şi ataşament. Nativele singure au şanse mari să-şi întâlnească jumătatea datorită influenţelor bune ale lui Mercur. Dorinţele de a întemeia o familie se pot materializa în această perioadă.

Carieră
Dacă speri la o funcţie de conducere, acum este momentul să te pui pe treabă! E timpul pentru organizare, implicare şi ambiţie. Dacă ai deja o poziţie care implică multă responsabilitate, orientează-te spre inspiraţie, fermitate şi dedicare.

Sănătate
Eşti predispusă la răceli, dureri în gât sau poate chiar o sinuzită în această perioadă aşa că ar fi bine să te îmbraci potrivit anotimpului şi să ai mai multă grijă la băuturile reci. Mănâncă alimente bogate în vitamine, multe citrice şi ceaiuri calde şi vei combate cu siguranţă orice virus care vrea să te doboare.

Bani
Se pare că a venit timpul să îţi faci ordine în buget. Primeşti o sumă de bani neaşteptată şi poţi, în sfârşit să-ţi îndeplineşti toate capriciile. La urma urmei, de când visai la o pereche nouă de pantofi?

Rac

Dragoste
Ai tendinţa de a te lăsa cuprinsă de gelozie, de mici drame sau supărări ori de câte ori nu obţii ce vrei. Nu te lăsa prinsă în acest comportament sau va acapară orice urmă de veselie şi oprimism. Fii relaxată şi asigură pacea şi armonia în jurul tău şi vei avea parte, cu siguranţă de o lună bună.

Carieră
Aspectele planetare pozitive din această lună îţi încurajează spiritul îndrazneţ, competitiv, dorinţa de a avea succes. Soarele şi Marte îţi influenţează viaţa profesională, aducând factori de energie şi entuziasm. Unele dintre voi s-ar putea totuşi să se confrunte cu unele obstacole, cel mai probabil declanşate de o decizie din trecut.

Sănătate
Eşti plină de energie şi vitalitate. Stop! Ia o pauză din când în când ori s-ar putea să te epuizezi foarte curând. Impusurile astrale sunt pline de energie în această perioadă, aşadar, vei simţi că poţi să zbori peste toate grijile luna aceasta!

Bani
Este o lună excelentă în ceea ce priveşte partea financiară. Dacă ai o afacere, vei avea parte de multe oportunităţi de a o dezvolta, iar nativele ale căror finanţe au fost limitate în ultima perioadă, vor vedea acum o îmbunătăţire semnificativă. Fii totuşi prudentă şi nu te arunca în tranzacţii riscante!

Leu

Dragoste
Dacă eşti într-o relaţie, luna aceasta spiritul tău competitiv este la cote maxime. Ai grijă doar să nu descarci această energie pe oamenii nepotriviţi, cum ar fi iubitul tău. Dacă eşti singură, ai tendinţa să te arunci în fel şi fel de noi relaţii, dar, din păcate, nici una dintre ele nu se arată a fi de viitor.

Carieră
Influenţele planetare contradictorii îţi cauzează unele dificultăţi la job luna aceasta. Suferi de un mediu agitat şi în ciuda eforturilor pe care le depui, parcă nimic nu-ţi iese bine. Nu dispera, această stare nu durează mult, iar în a doua jumătate a lunii nici o planetă nu mai interferează cu viaţa ta profesionala.

Sănătate
Prea mult timp petrecut în faţa televizorului nu îţi face bine. Ia o pauză şi încearcă să mergi mai devreme la culcare. Vei avea nevoie de multă energie luna aceasta şi nu este indicat să o consumi cu activităţi care nu îţi oferă relaxarea de care ai nevoie în această perioadă.

Bani
Acceptă sfaturile specialiştilor în acest domeniu şi nu te mai arunca în tranzacţii de care nu eşti complet sigură. Fi atentă cheltuielile care nu îţi sunt necesare şi încearcă să te axezi pe investiţii mai puţin riscante.

Fecioară

Dragoste
Luna aceasta, viaţa ta conjugală este destul de tumultoasă şi s-ar putea să apară unele discuţii în contradictoriu. Fii atentă să nu transformi argumentele în reproşuri. Încearcă să îţi păstrezi calmul şi să eviţi situaţiile tensionate.

Carieră
Atenţie! Dacă ai chef de ceartă cu colegii, s-ar putea să fii tu aceea care iese şifonată din discuţie. Fii mai tolerantă, mai moderată şi încearcă să te abţii puţin de la sinceritatea brutală de care dai dovadă luna aceasta.
 
Sănătate
Dacă ţi-ai făcut un plan în a-ţi îmbunătăţi stilul de viaţă, luna aceasta este perioada cea mai favorabilă să ai succes! Poţi, de asemenea, să adaugi regimului sănătos şi un program de sport. Începe cu activităţi uşoare pentru a nu îţi forţa prea tare organismul din prima.
 
Bani
Fi atentă la investiţiile financiare sau tranzacţii imobiliare deoarece nu se arată a fi o perioadă propice. Cheltuielile vor creşte şi s-ar putea să întâmpini dificultăţi în a obţine împrumuturi.

Balanţă

Dragoste
Eşti foarte fericită alături de partenerul tău iar astrele îţi oferă o lună plină de împliniri în sectorul iubirii. Poate oficializezi relaţia, mergi într-o lună de miere sau pur şi simplu luaţi o decizie importantă în cuplu. Dacă eşti singură, viaţa ta amoroasă preia un caracter de schimbare, iar dorinţa de noutate te împinge spre o nouă aventură, poate cu un prieten mai vechi sau o persoană pe care tocmai ai cunoscut-o.

Carieră
Climatul astral de luna aceasta te face să ai o stare de nemulţumire în tot ceea ce înseamnă job. Colegii tăi dau dovadă de gelozie, rivalitate şi ostilitate. Preia controlul situaţiei încă de la început şi nu lăsa această atmosferă tensionată să se transforme în ceva mai grav.
 
Sănătate
Ianuarie te prinde într-o forma maxima! Eşti cuprinsă de energie întreaga lună şi scoţi adevărate scântei de vitalitate. Ţine-o tot aşa şi, dacă tot ai început anul în fortă poate este timpul să te apuci şi de sport!

Bani
Este o situaţie destul de tensionată în ceea ce priveşte partea financiară luna aceasta. Evită cât poţi disputele pe tema banilor care pot duce la situaţii nefericite. Păstrează-ţi calmul şi încearcă să gestionezi cât mai bine investiţiile de luna aceasta.

Scorpion

Dragoste
Luna aceasta este marcată cu o piatră de culoare roz. Vei avea multe oportunităţi de a-ţi explora la cote maxime sexualitatea. Ascultăţi instinctele şi fă exact ce-ţi spune inima! Astrele îţi oferă o perioadă plină de surprize şi experienţe noi.

Carieră
Spiritul tău competitiv este de 10 ori mai mare decât deobicei. Asigură-te că nu te laşi cuprinsă de imprudenţă şi de teama de eşec. Apar proiecte noi, dar înainte să te apuci de ele fi sigură că le-ai rezolvat complet şi pe cele mai vechi, chiar dacă nu îţi oferă o satisfacţie la fel de mare.

Sănătate
S-ar putea să te simţi puţin obosită la începutul lunii. Totuşi, acest sentiment de epuizare dispare pe la jumătatea lunii când Mercur se retrage din careul tău. Vitalitatea ta creşte după această perioadă şi vei avea o stare de bine, în care vei vedea toată viaţa în roz.

Bani
Nu stai foarte bine financiar luna aceasta şi s-ar putea să apară unele cheltuieli neprevăzute. Foloseşte-ţi economiile înţelept şi ia-ţi toate măsurile de protecţie înainte să te arunci într-o noua afacere sau investiţie riscantă.

Săgetător

Dragoste
Fii puţin mai posesivă şi nu lăsa viaţa de cuplu să o acapareze total pe a ta. Puţin egoism, din când în când, nu strică. Eşti tentată să îţi laşi partenerul să îţi acapareze toate dorinţele proprii iar asta nu poate duce decât la o frustrare pe termen lung. Acordă puţin timp activităţiilor care te cuprind doar pe tine şi nu mai lăsa persoanele din jur să îţi ocupe tot timpul.
 
Carieră
Aspectele planetare bune din această lună te ajută să obţii tot ce ţi-ai propus.  Continuă la fel! Eşti mai aproape de succes decât credeai. Totul merge bine la job iar astrele îţi asigură energia necesară întreaga lună.

Sănătate
Marte, planeta energiei, este din nou în careul tău. Vei fi plină de vitalitate şi dinamism. Nu întâmpini nici o problemă gravă. Se pare că regimul sănătos din ultima perioadă îşi arată în sfârşit beneficiile.

Bani
Norocul financiar este de parte ta. Dai dovadă de corectitudine şi fair-play iar asta îţi aduce numai beneficii! Primeşti o sumă de bani consistentă. Poate fi vorba de o primă de Craciun, o mică moştenire sau pur şi simplu o răsplată de care nu aveai habar.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”