Horoscopul lunii octombrie 2013 – Previziuni despre bani, dragoste, sănătate

Horoscopul lunii octombrie
  • Publicat:
Horoscopul lunii octombrie 2013 - Previziuni despre bani, dragoste, sănătate

BALANŢĂ
23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

În dragoste se anunţă un început de lună pasional, cu trăiri intense, vibrante. Poate intra în viaţa ta o persoană cu iniţiativă şi vei prinde aripi. La serviciu agitaţie. Adună-ţi forţele şi eforturile îţi vor fi răsplătite, şeful nu-ţi va contesta meritele. Atenţie! Mai bine te străduieşti să strângi bani, decât să-i cheltuieşti.

SCORPION
23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Eşti foarte creativă în această perioadă şi prin urmare poţi realiza tot  ce-ţi propui. Dacă simţi că un ajutor în plus nu strică, îl poţi solicita şi vei izbândi în echipă. Se anunţă o lună incendiară, fii pregătită pentru prietenii neaşteptate. Nu-ţi forţa limitele, alocă timp şi pentru odihnă şi relaxare.

SĂGETĂTOR
22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE

În cuplu pare să fie mai bine încă din prima săptămână a lunii. Lucrurile par să se îndrepte, cu o condiţie – să fii receptivă la nemulţumirile partenerului. Vorbiţi deschis pentru că este spre binele amândurora. Nu este însă o perioadă favorabilă de semnat contracte şi nici sănătatea nu e de neglijat. Fii pe fază!

CAPRICORN
21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Încearcă pe cât posibil să te înarmezi cu energie pozitivă şi să gândeşti optimist. Vei face faţă mult mai uşor unei perioade destul de tensionate, ce îţi poate afecta serios sănătatea. Eliberează-te de stres şi încetineşte ritmul. O dietă echilibrată, o îngrijire atentă, precum şi ieşirile cu prietenii îţi redau echilibrul.

VĂRSĂTOR
20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

Un început de lună în forţă, plin de evenimente. Fierbinte şi rece în dragoste, cele două stări oscilează şi trebuie să gestionezi cu grijă situaţia. Ai idei briliante şi poţi străluci în plan profesional. Nu însă fără efort, dar satisfacţiile vor fi pe măsură.

PEŞTI 
19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Eşti şi inspirată, ai şi putere de muncă. Prin urmare, orice obstacol poate fi trecut. Calităţile şi competenţele îţi asigură succesul. După jumătatea lunii e bine să-ţi îndrepţi atenţia şi asupra contului personal. Un pic de precauţie financiară nu strică. Sănătatea este sub control.

BERBEC
21 MARTIE – 20 APRILIE 

În această perioadă viaţa de cuplu îţi acaparează atenţia. Te simţi puternic atrasă de persoana iubită şi dorinţele sunt intense. Întâmplările fericite se ţin lanţ. Satisfacţii sunt şi în plan profesional. Noi provocări se ivesc după jumătatea lunii, vei fi însă la înălţime. Un stil de viaţă echilibrat ajută!

TAUR
21 APRILIE – 20 MAI

Tratează cu seriozitate problemele şi găseşte cele mai bune soluţii. În relaţia de cuplu se aduc în discuţie subiecte sensibile şi pot apărea unele dificultăţi de comunicare. Cu diplomaţie treceţi cu bine prin toate. Ar fi bine ca banii să nu-ţi scape printre degete. Nişte analize sau o cură de slăbire nu-ţi strică!

GEMENI
21 MAI – 21 IUNIE

Stai foarte bine cu moralul în această perioadă. În plan sentimental efervescenţa atinge cote maxime. Valorifică la maximum orice oportunitate. E posibil ca spre sfârşitul lunii un proiect legat de casă să fie înfrânat, e însă doar o chestiune temporară. Dă frâu liber imaginaţiei şi fă-ţi timp pentru distracţii. De bani nu o să duci lipsă.

RAC
22 IUNIE – 22 IULIE

În cuplu apar ceva tensiuni şi e important să nu te pierzi cu firea. Gestionează totul cu calm şi veţi trece cu bine peste acest blocaj. Eşti în general în armonie cu cei apropiaţi, dar o schimbare recentă s-ar putea să te tulbure. La serviciu apar noi oportunităţi. Salută noua perspectivă şi vei avea de câştigat.

LEU
23 IULIE – 22 AUGUST

Este timpul să te lansezi în proiecte de anvergură. Prin urmare, te poţi întâlni cu situaţii care-ţi sunt foarte favorabile şi nu trebuie ratate. Eşti cum s-ar spune omul potrivit la locul potrivit în momentul potrivit. Atragi ca un magnet şi interesul pentru dragoste cunoaşte un nou start, în special în ultima săptămână din lună.

FECIOARĂ
23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

O lună care te pune la încercare pe toate planurile. Beţe în roate vor fi la tot pasul, dar vei găsi soluţii să ieşi basma curată. Nu te descuraja, dispui de resursele necesare să depăşeşti cu brio acest interval. Cu sănătatea nu sunt probleme, dar e bine să fii în gardă. De bani nu duci lipsă, măcar atât.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”