Aceste covoare aduc natura în sufrageria ta

Acestea nu sunt covoarele tradiţionale ale bunicii tale, Alexandra Kehayoglou crează covoare incredibile care par a fi câmpii sau pajişti în miniatură.
  • Publicat:

Acestea nu sunt covoarele tradiţionale ale bunicii tale, Alexandra kehayoglou crează covoare incredibile care par a fi câmpii sau pajişti în miniatură. Aceasta foloseşte resturi şi bucăţi de lână rămase de la fabrica de covoare a familiei pentru a produce aceste adevărate opere de artă, care aduc un omagiu peisajului impresionant din Argentina.


Fiică de imigranţi greci, Kehayoglou a crescut urmând tradiţia îndelungată în producţia de textile dezvoltată în urmă cu mii de ani în Asia Minor. După ce a absolvit Facultatea de Arte Vizuale, Kehayoglou s-a întors la origini şi a început să creeze covoare, asemeni familiei ei, dar cu ceva nou. La fel de variate ca vegetaţia din America de Sud, aceste covoare sunt o reprezentare fidelă a moştenirii sale culturale şi a aprecierii pentru natură.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”