10 metode prin care poţi deschide o sticlă cu vin fără tirbuşon VIDEO

Cu puţină răbdare, atenţie şi cu acces la ustensile precum cuţit, ciocan, cuie sau...periuţă de dinţi, şi tu poţi dovedi că eşti un maestru în deschiderea sticlei de vin fără a te ajuta de tirbuşon!
  • Publicat:
10 metode prin care poţi deschide o sticlă cu vin fără tirbuşon VIDEO

Există ceva mai frustrant decât să îţi lipsească tirbuşonul atunci când ai de desfăcut o sticlă de vin la un eveniment special?

Probabil că nu!

Însă nu te panica, există şi alte căi prin care poţi deschide o sticlă de vin fără a depinde de instrumentul special.


Cu puţină răbdare, atenţie şi cu acces la ustensile precum cuţit, ciocan, cuie sau…periuţă de dinţi, şi tu poţi dovedi că eşti un maestru în deschiderea sticlei de vin fără a te ajuta de tirbuşon!

Videoclipul postat pe Youtube de cei de la FoodBeast.com a strâns până acum peste 500.000 de vizualizări. Totuşi, “nu încercaţi metoda cu zidul sau pe cea cu lampa de benzină!”, spune o persoană în secţiunea de comentarii.

Voi ce metode inedite cunoaşteţi pentru a deschide o sticlă cu vin?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”