Cadouri de Moș Nicolae pentru copii și oameni mari

  • Publicat:
  • Actualizat:

Moș Nicolae vine în fiecare an, în noaptea dintre 5 şi 6 decembrie, cu cadouri pentru copiii cuminţi şi cu nuieluşe pentru cei mai năzdrăvani. Noi sperăm ca ghetuţele tale să fie curate şi faptele bune să nu fi lipsit, pentru că ţi-am pregătit în cele ce urmează un ghid complet de cadouri de Moș Nicolae pentru copii, pentru Ea, pentru El şi pentru părinţi sau socri. Desigur, toate variantele de cadouri prezentate mai jos sunt valabile inclusiv pentru cei care îşi serbează onomastica în această zi!

Deşi copiii au prioritate la cadouri în această perioadă, şi cei care nu au încă un prichindel îşi pot aminti de perioada copilăriei dăruindu-şi tot felul de obiecte sau dulciuri care le înseninează ziua.

Regula de bază este să nu iroseşti o avere pe cadourile de Moş Nicolae, pentru că în scurt timp va veni Moş Crăciun, ruda lui mai bogată şi mai darnică.

Ce cadouri le facem copiilor de Moş Nicolae

Cele mai frecvente cadouri oferite copiilor în ghetuţe de Moş Nicolae sunt dulciurile, merele, portocalele, nucile şi jucăriile. Vorbim, desigur, despre copiii mici, care nu au descoperit încă dependenţa de tehnologie sau dronele la preţuri extrem de piperate.

O altă sugestie ar fi să ieşiţi cu toţii la grădina zoologică. Cu siguranţă va fi un cadou apreciat de copilul tău.

La fel de interesantă este şi o vizită la observatorul astronomic sau la muzeu. Iar dacă vrei să îl înveţi valoarea banilor de mic, fă-i cadou o puşculiţă amuzantă, în care să îşi depoziteze „câştigurile” căpătate de la bunici ori alte rude.

Cadouri de Moș Nicolae pentru EL şi EA

Pentru iubită, îţi sugerăm să mergi „pe mâna ciocolatei”. Dar nu orice fel de ciocolată, ci una fină şi inedită, pe care nu a avut încă ocazia să o deguste. Alătură un buchet de trandafiri și sigur îi vei câștiga inima. Reţine că nu trebuie să faci gaură în buget, pentru că Moş Crăciun trebuie să fie mai darnic decât Moş Nicolae.

Alte idei de cadou de Moș Nicolae pentru Ea sunt următoarele: un set de manichiură (femeile adoră să aibă unghiile mereu îngrijite), un portofel delicat din piele, o cutie de bijuterii lucrată manual (e genul de cadou la care bărbaţii nu se gândesc, dar de care femeile au nevoie), o oglindă de buzunar personalizată, o perie de coafat, un portfard (ştim cum sunt femeile la capitolul produse de makeup împrăştiate prin toată casa ori rătăcite prin geantă) sau, de ce nu, un voucher de cumpărături pentru a-şi face poftele aşa cum îşi doreşte.

Desigur, un bileţel romantic strecurat în ghete, pe care să îl citească la primele ore ale zilei, este o idee de cadou la fel de potrivită şi îi va reaminti de ce te-a ales ca partener.

Pentru EL, ne-am gândit că ar fi potrivit un gadget (bărbaţii sunt înnebuniţi după aşa ceva), cum ar fi un mouse, un desfăcător de sticle de bere sau un powerball (să îşi lucreze muşchii). La fel de potrivite sunt curelele din piele, butonii personalizaţi, jocurile de Darts sau seturile de îngrijire a bărbii.

Cadouri de Moș Nicolae pentru părinţi sau socri

Mamele vor fi întotdeauna fericite să primească în dar un set de tacâmuri, şerveţele de masă, lumânări parfumate ori decoraţiuni, pe care le vor folosi cu drag ani de-a rândul, la toate mesele festive ale familiei, devenind un simbol al legăturilor de dragoste dintre voi.

O altă sugestie de cadou pentru mamă sau soacră este un album foto, care îi va merge direct la suflet. Pune în el poze de familie şi personalizează-l prin gravarea unui mesaj scurt de recunoştinţă şi iubire pentru ea.

Pentru taţi şi socri, cadourile potrivite de Moş Nicolae includ o sticlă de băutură fină, un pulover călduros, un colaj video cu fotografii din copilăria ta alături de ei, precum şi un bilet la un meci de fotbal important sau un portofel în care ai strecurat o poză cu toată familia.

Dacă nu ai apucat încă să iei cadouri de Moș Nicolae, sperăm că sugestiile noastre ţi-au fost de ajutor şi vei face alegerea potrivită pentru ghetuţele celor dragi.

Tu ce cadouri te gândeşti să oferi de Moş Nicolae? Împărtăşeşte cu noi ideile tale!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”