(P) Ofera-i puiului tau de pisica un start bun in viata

Printre cele mai importante decizii pe care le iei sunt cele ce tin de hrana.
  • Publicat:
(P) Ofera-i puiului tau de pisica un start bun in viata

Familia ta are un nou membru. Si chiar daca e mic, pufos si necuvantator,  asta nu te scapa de responsabilitati, dimpotriva. Inca din prima zi vei constata ca deciziile ce tin de el nu sunt deloc usor de luat, cu atat mai mult cu cat nu iti va spune ce si-ar dori, iar aprobarea lui se va manifesta discret, prin tors.

Printre cele mai importante decizii pe care le iei sunt cele ce tin de hrana. E important sa manance bine pentru a se dezvolta sanatos si armonios. Iti putem usura alegerile prezentandu-ti un produs FRISKIES, special creat pentru puii de pisica:   hrana uscata FRISKIES Junior, o hrana completa si echilibrata, bogata in proteina provenita din carne si cereale, special pregatita pentru cresterea optima a micului tau prieten. Aceasta reteta contine toti nutrientii, vitaminele si mineralele de care puiul tau de pisica are nevoie pentru a-i asigura o trecere usoara de la laptele de mama la hrana solida.

FRISKIES junior cu pui, lapte si legume adaugate poate fi introdus progresiv la intarcare, amestecat cu apa pentru a fi mai usor de mancat. Creste cantitatea de hrana atunci cand puiul incepe sa manance mai mult si redu cantitatea de apa atunci cand puiul incepe sa manance singur. Nu uita sa respecti ghidul de hranire de pe ambalaj.

O hrana special creata pentru puii de pisica contine un aport sporit de proteine pentru a sustine dezvoltarea sanatoasa a tesuturilor si organelor si niveluri ridicate de minerale (calciu, fosfor, magneziu, zinc sau fier) pentru a ajuta la dezvoltarea unor oase si dinti puternici. Fiind animale carnivore, pisicile au nevoie de carne pentru a obtine taurina (esentiala pentru o vedere buna si o inima sanatoasa) si un anumit tip de vitamina A, dar si vitamina E, pentru a ajuta la mentinerea sistemelor natural de aparare. Toate acestea sunt continute de FRISKIES junior, care  e disponibil in ambalaje de 300 gr si 1,5 kg.

Acum ca ai rezolvat cu masa, ramane joaca. Cu energia data de FRISKIES Junior, puiul tau de pisica va fi capabil sa se joace ore intregi, asa ca pregateste-te!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân