A avut loc prima ediţia a Galei “Din Inimă pentru Viitor” organizată de Fundaţia Regina Maria

Sâmbătă, 16 noiembrie 2013 a avut loc Gala “Din Inimă pentru Viitor.” Acest eveniment de strângere de fonduri a fost organizat de Fundaţia Regina Maria în beneficiul deschiderii celei de-a doua Policlinici Sociale.
  • Publicat:
  • Actualizat:
A avut loc prima ediţia a Galei “Din Inimă pentru Viitor” organizată de Fundaţia Regina Maria

Sâmbătă, 16 noiembrie 2013 a avut loc Gala “Din Inimă pentru Viitor.” Acest eveniment de strângere de  fonduri  a fost organizat de Fundaţia Regina Maria în beneficiul deschiderii celei de-a doua Policlinici Sociale.

Noua Policlinică Socială ar urma să dubleze numărul de beneficiari şi să implementeze un concept de centru pentru servicii sociale care să adreseze mai multe dintre problemele acestei categorii de public defavorizat, de la cele de sănătate, până la cele de educaţie şi incluziune socială.

În urma evenimentului s-au strâns 50.000 de euro, sumă ce reprezintă o treime din fondurile necesare pentru a putea oferi servicii medicale gratuite persoanelor care nu beneficiază de serviciile sistemului naţional de asigurări de sănătate pacienţilor Policlinicii Sociale.

Gala a adunat peste 270 de persoane, vedete şi personalităţi publice din diverse domenii  ce şi-au arătat susţinerea faţă de iniţiativa Fundaţiei Regina Maria de a oferi asistenţă medicală de calitate celor care au cea mai mare nevoie.

Gazdele evenimentului, care a avut loc la Cercul Militar Naţional, Sala de Marmură au fost doctorul Wargha Enayati şi Melania Medeleanu. Ei au avut alături invitaţi de marcă, precum Excelenţa Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania în Bucureşti, Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat, Ministerul Sănătăţii, precum şi alte personalităţi şi invitaţi surpriză: Grigore Leşe, Amir Heidarkhodaee, Horia Brenciu, Ozana Barabancea şi Jazzappella.

Mulţumim partenerilor fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil. Au fost alături de noi: Romtelecom şi COSMOTE România, Petrom, Pfizer România, Reţeaua privată de sănătate Regina Maria, AFI Palace Cotroceni, Agricover Credit IFN, Avon România, Banca Transilvania, Clinica Zetta, Ericsson, Fresenius Medical Care, Groupama Asigurări, Fundaţia Helpnet, ING Asigurări, Intrafit, KDF Energy, Porsche România, Raiffeisen Bank, Sony, KPMG.

Povestea merge mai departe. Persoanele care doresc să fie alături de noi şi să sprijine Campania “Din  Inimă pentru Viitor”:

– Pot face donaţii în conturile Fundaţiei Regina Maria (Raiffeisen Bank):

Fundaţia CMU-Regina Maria
RON  RO70 RZBR 0000 0600 1278 5673
EURO  RO43 RZBR 0000 0600 1278 5674

– Pot dona printr-un simplu apel la numerele de teledon ce pot fi accesate de utilizatorii din reţeaua Romtelecom:
0900-900-400 pentru 2 euro
0900-900-400 pentru 5 euro
0900-900-404 pentru 10 euro

– Pot alege să contribuie prin direct debit, cu suma 100 de euro pe lună.
Mai multe informaţii pot fi regăsite pe pagina dedicată a website-ului Fundaţiei: http://fundatiareginamaria.ro/implica-te/

Despre Fundaţia Regina Maria

Ghidaţi de dorinţa de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce prin puterea exemplului personal, prin grijă şi acţiune, dr. Wargha Enayati şi soţia sa, Mitra Enayati au fondat în august 2010 Fundaţia Regina Maria. Fundaţia Regina Maria este singura organizaţie non-profit care oferă asistenţă medicală integrată gratuită persoanelor fără venit şi fără asigurare medicală din Bucureşti. De asemenea, peste 100 de copii care provin din medii defavorizate şi centre de plasament beneficiază de cele trei programe de tip educaţional, susţinute de Fundaţie.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dr. Raed Arafat - Medic specialist Anestezie Terapie Intensivă
Raed Arafat este medic specialist de Anestezie Terapie Intensivă, român de origine palestiniană, care a înfiinţat şi coordonat SMURD. În prezent este medicul coordonator al staţiei SMURD Târgu Mureş, cel mai modern centru de urgenţă din România. Distincţii În anul 2003 primeşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân