De ce nu e bine să ţii parfumul în baie

Expertul parfumier Marlen Harrison susţine că cea mai mare greşeală pe care o fac majoritatea oamenilor este să ţină parfumurile în baie. Iată motivul!
  • Publicat:
  • Actualizat:
De ce nu e bine să ţii parfumul în baie

Expertul parfumier Marlen Harrison susţine că cea mai mare greşeală pe care o fac majoritatea oamenilor este să ţină parfumurile în baie, deoarece umezeala şi căldura din această încăpere pot provoca descompunerea uleiurilor aromatice conţinute de acestea.

Potrivit specialistei, în cazul în care nu este respectat acest sfat, parfumurile scumpe îşi pot pierde aroma şi îşi pot schimba conţinutul. Cel mai indicat loc pentru depozitarea produselor cosmetice este dormitorul, informează Descoperă.

Harrison explică şi modalitatea în care putem recunoaşte diferitele produse cosmetice pe baza procentajului de uleiuri parfumate active.

Cele mai diluate sunt apele de toaletă cu conţinut de 3%, urmate de cele cu un conţinut de 10% şi apa de parfum cu 15-20% concentrat de aromă. Cel mai puternic parfum este cel cu o concentraţie de 25%.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”