Prezervativul pentru orgasm!; Spune-mi cum dormi ca să-ţi spun cum faci sex!

O companie de prezervative pretinde că poate face o femeie să aibă multiple orgasme la fiecare contact sexual!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Prezervativul pentru orgasm!; Spune-mi cum dormi ca să-ţi spun cum faci sex!

O companie de prezervative pretinde că poate face o femeie să aibă multiple orgasme la fiecare contact sexual! Noul prezervativ, numit VA W.O.W, este ”proiectat” cu o inimă sau o stea care vibrează şi care promite cel puţin un orgasm în timpul actului sexual.

Prezervativul nu oferă doar plăcere, ci şi protecţie împotriva sarcinilor nedorite şi a bolilor cu transmitere sexuale. În plus, creatorii săi jură că este un dispozitiv atât de confortabil încât va fi preferat chiar în defavoarea sexului fără prezervativ.

Spune-mi cât dormi, ca săţi spun cum faci sex!

Dacă până acum nu aveai suficiente motive să iubeşti ”somnul de frumuseţe”, află că poţi să mai adaugi unul pe listă! Se pare că, în cazul femeilor, fiecare oră suplimentară de somn creşte posibilitatea şi dorinţa de sex cu aproximativ 14%.

Descoperirea a fost făcută în urma unui studiu care încerca să conecteze lipsa de somn cu lipsa apetitului sexual şi inexistenţa fanteziilor. Acestea fiind spuse, ce-ai zice de un pui de somn?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”