Rezolutii sexuale pentru anul 2011

Vrei sa radiezi de fericire in fiecare zi a noului an? Alege calea cea mai simpla si... sigura! Lasa silueta, cariera sau banii deoparte, si propune-ti pe primul loc sa ai o viata sexuala perfecta! Odata ce o ai pe asta, fii sigura ca si restul vor functiona mai bine.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Rezolutii sexuale pentru anul 2011
Rezolutii sexuale pentru anul 2011

Vrei sa radiezi de fericire in fiecare zi a noului an? Alege calea cea mai simpla si… sigura! Lasa silueta, cariera sau banii deoparte, si propune-ti pe primul loc sa ai o viata sexuala perfecta! Odata ce o ai pe asta, fii sigura ca si restul vor functiona mai bine.

1. Concentreaza-te pe ce iti place in pat
Cea mai sigura metoda ca sa ajungi garantat la orgasm este sa stii ce vrei de la partenerul tau. Urmatorul pas este sa-i spui si lui, fara inhibitii si retineri. Transforma-ti fanteziile in realitate!

2. Sa bati recordul la numarul de partide intr-o singura noapte
Bucura-te de un maraton sexual! Timp de 2-3 zile, inchide-ti telefonul si mergi cu iubitul la un hotel sau la o cabana, unde singura voastra ocupatie sa fie placerea.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”