Vedeta care nu mai foloseşte antiperspirant de 20 de ani

„Nu mai am încredere în produsele antipersiprante! Nu sunt bune pentru piele şi nici pentru sănătate. Nu le mai folosesc de peste 20 de ani”, a mărturisit ...
  • Publicat:
  • Actualizat:
Vedeta care nu mai foloseşte antiperspirant de 20 de ani

„Nu mai am încredere în produsele antipersiprante! Nu sunt bune pentru piele şi nici pentru sănătate. Nu le mai folosesc de peste 20 de ani”, a mărturisit actriţa Cameron Diaz într-un interviu recent pe covorul roşu, cu ocazia premierei peliculei Other Woman.

Blonda susţine că antiperspirantele reţin umezeala şi, de fapt, astfel apare mirosul neplăcut, motiv pentru care mizează pe naturaleţe.

Ca să nu existe dubii: antiperspirantele împiedică apariţia transpiraţiei iar deodorantele luptă cu mirosurile neplăcute.
Cu toate acestea, Cameron goes natural!

cei mai ciudati pantofi

Cei mai ciudaţi pantofi din lume – Galerie FOTO

Imaginaţia designerilor nu mai are limite într-o lume pe repede înainte, în care totul a fost deja inventat. Designerii au alte planuri pentru doamnele îndrăzneţe, care vor să iasă în evidenţă cu orice preţ. Pentru curioşi, iată o galerie FOTO cu 25 cei mai bizari pantofi din lume.


Dar voi, doamnelor şi domnilor, nu renunţaţi la obiceiul sănătos de a folosi aceste produse. Aveţi la dispoziţie însă şi alternative naturale, dacă aveţi dubii legate de antiperspirante şi riscul de cancer de sân, cum ar fi folosirea bicarbonatului de sodiu sau a pietrei de alaun, care sunt la fel de eficiente şi, mai presus de toate, sunt accesibile oricui.

Sursa: womanshealthmag.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”