Cum să te întorci la singurătate după o relaţie lungă

Ai avut o relatie lunga si frumoasa, dar acum s-a terminat. Dar ce te faci cand toata viata ta era legata de el/ea? Primii pasi dupa o relatie lunga sunt intotdeauna greu de facut. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa mergi mai departe...
  • Publicat:
Cum să te întorci la singurătate după o relaţie lungă

Ai avut o relatie lunga si frumoasa, dar acum s-a terminat.

V-ati facut fiecare bagajul si ati pornit in directii diferite.

Dar ce te faci cand toata viata ta era legata de el? Primii pasi dupa o relatie lunga sunt intotdeauna greu de facut.
 


Acorda-ti timp

In primul rand, acorda-ti timp sa filtrezi sentimentele si emotiile pe care le simti inca pentru fostul partener. Abia apoi aventureaza-te in jocul intalnirilor cu persoane noi. Cel mai rau lucru pe care il poti face in acest punct este sa aduci intr-o noua relatie intreaga incarcatura de emotii negative.

Nu-ti infrana sentimentele, dar nici nu te grabi sa-ti asumi responsabilitatea unei alte relatii daca simti ca nu esti pregatita.

In cazul in care te consoleaza melodiile triste de dragoste, asculta-le pana te plictisesti. Plangi, daca simti ca vrei sa rabufnesti. Permite-ti o cutie intreaga de inghetata de ciocolata sau ia-ti o scurta vacanta si mergi undeva unde sa te relaxezi, unde poti lasa trecutului amintirile pe care le ai cu fostul.

Iesi din umbra

Daca te simti singura, suna-ti prietenele, iesiti in oras si stati la taclale. Umple-ti timpul cu ceea ce te face sa fii fericita. Nu te inchide in camera ta. Petrece cat mai mult timp cu putina intr-o companie pozitiva.

Mai devreme sau mai tarziu, tristetea va disparea, iar tu vei fi pregatita sa iti vezi de viata fara sa te mai urmareasca vreun nor intunecat.

Ascunde amintirile

Cand iti pui in ordine sentimentele, ocupa-te si de amintiri. Nu te agata de vechile fotografii, filmulete sau orice altceva care iti aminteste de vechea dragoste. Ce-a fost a fost.

Dar nu, nu trebuie nici sa le arunci. Pune-le temporar intr-un dulap, undeva unde nu ai acces direct. Te poti intoarce mai tarziu la ele, cand vei dori sa le revezi. Incearca sa nu ramai ancorata in trecut. Traieste in prezent si fa in asa fel incat sa-l valorifici la maxim.

Daca gandurile tale se incapataneaza sa alunece in continuare spre momentele petrecute impreuna cu fostul, incearca sa iti ocupi tot timpul liber. Gaseste diverse activitati care iti fac placere. Inscrie-te intr-un club sau mergi la sala de gimnastica. Activitatea fizica este o buna posibilitate de a te elibera de energia negativa.

Zambeste si fii sexy

Nimanui nu-i plac fetele triste. Asa ca incearca sa zambesti, vei transmite mult mai multa energie pozitiva. Arunca un ochi in sifonier si cauta hainele care te fac sa te simti cel mai sexy.

Pune-te in valoare. Apoi suna-ti prietenii si iesi in oras pentru o noapte de distractie si dans. Comanda bautura ta prefera si fii deschisa sa cunosti oameni noi. Nu te mai gandi la nimeni si la nimic, doar distreaza-te pana dimineata. Asigura-te insa ca nu mergi intr-un loc unde ti-ai putea intalni fostul.

Sexul va fi diferit

Nu te plimba cu ochii inchisi. Uita-te in jur si vei vedea ca fostul iubit nu e singurul din lume. Cea mai mare greseala pe care o poti face dupa un esec in dragoste este sa cauti pe cineva care sa semene intr-un totul cu fostul.

Incepe, in schimb, sa-ti faci noi si interesante cunostinte si arata-te interesata de ce ar putea avea de oferit alte persoane. Pentru unii, acest lucru poate aduce un dezastru, dar pentru altii relatiile sexuale noi pot insemna adevarate aventuri.

Sa-ti dai corpul unui strain dupa multi ani in care ai avut acelasi partener poate fi putin ciudat dar, cu multa pasiune, acest lucru se va rezolva destul de repede.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”